Dilara05 Selam kizlar,Rica etsem yardimci olurmusuznuz?siz hansi sezeryani tercih ediyorsunuz?ben kedim dogum yapmak istiyodum doktor izin vermdi,sezeryan kim hangisini oldu sezeryanin?hangisi tercih ederseniz benim yerimde olsaniz?
Hll Dilara05 ben genel anestezi oldum canm. Belden olanda risk cok birde igne korkum var haliyle cesaret edemedim☺️Belinde agri kalacak diyede cok laf edilince genel oldum. Simdi ikinciyide genel olacagm garanti olsun☺️
Dilara05 Hll benimde igne korkum var diye napicagmi bilmiyorum cocukta problem olmasinda korkuyorum genel anestezide
Sirin96 Dilara05 hiç hissedilmiyor bile elin üzerine açtıkları damar yolu daha fazla acıtıyor benim ameliyatım 15 dk sürdü 1.5-2 saate uyuşukluklarda geçiyor dayanılmaz bir ağrıda olmuyor sadece dikiş yerlerinde yanma hisai vardı bende iğne yapıyorlar zaten ağrın oldukca
Gulfem07 Sinem21 valla benim dusuk tehlikemde elimin ustunden damar yolu actilar da 2 hafta olacak hâlâ damar atiyor gibi uyusuyor gibi dogumu hic dusunemiyorum su an bakali.😁
Gulfem07 Hll genel bir kanı var ya bebeğe anestezi zarar verirmiş diye onu diyor sanırım.Bende genel olacağım Allah izin verirse normal olmazsa tabi.Belden kaç tane arkadaşım varsa hepsinde sorun oldu birinin 1 sene Sonra çıktı ağrısı bir şey olmuyor diyordu bide.Genel anestezide kaç saate uyaniliyor bebek emzirmek için
jsmn Gulfem07 teyzemin doğumlarında ben yanında kaldım ikisi de genel anestezi oldu bebişin işlemleri yapılırken anne odaya geliyo ilk anda pek kendinde olmuyor ama bebiş odaya gelir gelmez o anın büyüsü ile anestezi fln kalmıyo canım merak etme ☺️ Emzirme zamanı içinde bebek hemşiresi geliyo hem tarif ediyor hem yardımcı oluyor
Hll Gulfem07 1 saatte tam kendimdeydim. Bebegi zaten uyutulduktan 10 dakika icerisinde ckariyorlar bebek pek bi zarar görmüyor.
Gulfem07 Hll bende zarar görecegini sanmıyorum ki eskiden bu sekilde mi vardi sanki sonradan yayginlasti.Uyanma süresi de erkenmis ne güzel