ASELHAN KAyse canım internette okumuştum bir ara beyaz veya sarı sıvı gelmesi normal yazıyordu sen sıvı geldikten sonra temizle göğsünü
Suleeebetul KAyse süt hormonların devreye girmş bnm 3 aylıktı başladı şu an 9. Ayıma gircem hala akıyo çoğu zaman saydam su geliyo doktoruna sor sıkıyımmı die kimi sık temizle dio kimi sıkma dio
AYsegulusal KAyse bize gebe okulunda gelmesi normal diye söylemişlerdi üç kadından birinde gelir sıkmayın fazla gelmesi.için göğüs peri kullanın dediler
Suleeebetul KAyse yok canm bazı insanlar öyle olurmş bnm ki de çok erken akmaya başladı hatta göğüs pedi felan kullanyrm gece felan çok akıyo
AYsegulusal KAyse kalır cnm öle düşünme şöyle düşün sütüm gelmeyecek korkusu yok sende daha şimdiden var 😊😊
Kaderozy KAyse bendede o.zamanlarda gelmeye basladi ayni senin gibi korkuyordum sutum.biter gelmez diye ilk sut faydali diye dr sakin sikma dedi dogumuna daha var cok skinti yasarsin dedi emzirme uzmanina da sordum oda aynisini dedi ve o kolostrum yani ilk sut dogum yaptiktan sonra geliyormus gebelikte gelen o ilk sut degilmis yan8 icini ferah tut
cinarsirac KAyse Kolostrum adı verilen ilk süt benim de gelmişti çok korkmuştum doktorum sıkma sakın dedi kendisi gelebilir,bebeğim doğduğunda da hiç sütüm gelir mi gelmez mi düşüncesi olmadı,ve sezeryandan çıkar çıkmaz bebeğimi emzirdim🌸
cinarsirac Birde kesilme falan asla olmuyo,hatta bebek doğduktan sonra 2 gün 3 gün kadar da geliyor kolostrum,ben şuan tam hatırlamıyorum ama sanki 3 gün yada daha fazla gelmişti o süt bebeğim emdikçede sütüm olgunlaşıp beyaz oldu 🤗