Seymaaaaaaaa Gebeligimin 5 imci haftasindayimm kizlarr. Ama bendee sureklii bi karin agrisi vee gaz varr sizdede boyle bi durum oldumu. Bubikimcii gebeligim ilkk gebeliktee boyle bir sorunlaa karsilasmamistmm
ASELHAN Seymaaaaaaaa bende beşinci haftadayım canım ama bende arada oluyor hep olmuyor normal kuru yemiş ve kurutulmuş meyve ye canım doktorum öyle demişti gazını alırmış
Seymaaaaaaaa ASELHAN tavsiyenee dikkat ediceem canimm. Senin kese gorundumu ben henuuz doktoraa gitmedmmde acaba ne zmn gitsem
ASELHAN Seymaaaaaaaa evet canım görünüyor benim kesem küçücük nokta kadar daha gerçi Benimde Çarşamba günü kontrolüm var muhtemelen altıncı hafta olurum 🥰
mugecelikkol Seymaaaaaaaa benim 5 haftalıkken öğrendim 6. haftada gel demişti gördük çok şükür belli olmuyor bazılarında erken gözüküyor bir git istersen inşallah görürsün 🙏🏻
Seymaaaaaaaa mugecelikkol bendee valla gitmeyee useniyorum evdee bebek varrr diyomki aslinda 8 haftalik olsun oyle gideyim heem kalp atisinidaa duyarim o yizden bu onumuzdeki deilde omdam somraki haftaa gidiceeem bakalimm artikk.insallah gozukurr