Nil_19 Rabiabck10 Bende 36 haftalık oldum daha 1-2 hafta önce hallettim canım telaş etme halledersin. Bizim bi beşik ve bebek arabası kaldı. Kalan eksiklerde illa doğuma kadar hazır olacak diye bişey yok doğurduktan sonra da alırsın
Efsoo Rabiabck10 Nil_19 Merve_ancl hazir olur kizlar insaah dert etmeyin Benkmkide 30da tamamlandi.bazi seyleri var mesela banyo ucun sampuan krem emziyi falan kalmis bide besik.besiyi annem alicak.bide kendim kalmisim.ped dogumhaneden cikmaya giyecek almamisim.kendimede bebeyimede.bizde imkandan dolayi alamoyorduk.Ama Rabbim yol aciyor ve aldik.
d190516 Rabiabck10 36+3 üm daha dün büyün herşey tamamlandı temizlik kıyafeti herşeyi genel anlamda şimdi benim hastane çantam için bi kaç eksik var onu sa bu hafta sonu tamamlayıp yerleştiricem artık 😊
Tugba12345 Rabiabck10 sdc kiyafetleri tamam bnim deterjanini biberon ve emzigni temzleme pamugu ve alt acma bezi islak mendlmz var simdlik gerisi duruyo odasi karmn corban boşaltilacak ve dolap yatagi fln hicbisi yok dha ortda ins hallolcak baklm
Merve_ancl 35 haftadayız bizimde hazır değil sayılır maddi imkandan dolayı ben hiçbir şey alamadım desem yeridir kendi annem aldı herşeyini bohça getiricek bu hafta sonu ondan sonra çantamı falan hazırlıcam bende
bilnazo68o Rabiabck10 bende 33 oldum .ayni. Hicbisey yolunda gitmedigi gibi hersey ust uste geliyor. Para olmadan hic bisey olmuyo ://