Pnr Bi tanıdığım çok rahat oluyormuş doğumunu öyle yap bence dedi açıkçası Benimde kafama yattı bu konuda tecrübeli anneler var mı?
blackcatS Pnr kasık ve bel ağrısına dayanamazsan mutlaka yaptır ben dayanamadım 8cm açılmaya kadar dayandım yaptırdım sadece bebeğin kasık baskısını hissedip daha rahat odaklanabildim ağrı eşiğine bi bak dayanamazsan mutlaka yaptır büyük rahatlık 🙏🏻👼🏻
Osse Pnr çoğu kişide tavsiye etmiyor yani okudum duyduğum kadarıyla sonrasında ilerleyen yıllarda belde sakatlık çıkabiliyormuş ne kadar doğru bilmiyorum ama öyle duydum
Elif1ekim Pnr az önce bu konuyu yeni doğum yapmış kuzenimle konuştuk aynen şöyle dedi epiduralli normal doğumda hiçbirşey hissetmedim sancı çektim evet ama ilerledikçe sancılar epidural vurulduğu için hiçbir şey hissetmedim dedi ve canı i kadar tatlı biri ki kan görmeye bile dayanamaz
Siluart Pnr hayırlı geceler. Amcamın kızı epidural Doğum yaptı. Çokta memnun. Bende epidural Doğum yapmaya karar verdim 🙂
Tugce0902 36+1 gunluk hamileyim bende epidural normal dogum dusunuyorum doktoruma oneriyormusunuz diye sordugumda evet daha konforlu oluyor 4 cm acikliktan sonra belden bir igne yapiyoruz dedi . Acikcasi benim kafama yatti 🙂
Pnr Tugce0902 bende doktorumla konuşmayı düşünüyorum canım 1 martta kontrolüm var o zaman konuşmayı düşünüyorum 🤔
BayramzlemFirat Tugce0902 ben o iğneden korkuyorum ya acaba çok canını yakıyomu bi de sakat kalma ihtimalin var iyi bi anestezi uzmanı lazım diyolar ya acaba öylemidir😕
Fatmafatma Tugce0902 4 cm acikliga kadar bekleyeceksek biraz daha bekleyip normal olmasi daha mantikli dilmi 4 cm acilana kadarda sanci cekicez sonucta bi kac santim icin mi epidural yapiyolarmis
Pnr blackcatS tavsiye ediyorsun yani canım dimi ıkınmada falan bi sıkıntı oluyor mu belden altını hissetmiyorsun dimi
Tugce0902 BayramzlemFirat acikcasi her ameliyatta risk var ancak bunun olma ihtimali %1 denecek kadar azmis. Ince bir sizi seklinde bir agri oluyomus igne yapilirken .
blackcatS Pnr benim bel ve kaşık ağrım fenaydı onları kesti , bebek gelirken ki bütün baskıyı çıkarken kafasını vücudunu hissediyorsun ağrın olmuyo işte oyüzden güzel oluyo o anı acıdan anlamamak değilde ağrısız anlayarak doğuruyorsun 🤗
Pnr BayramzlemFirat ben sakinim şimdilik canım çünkü erken Doğum riskim var zamanında doğsunda diyorum şu anda sağlıklı olsun bide gerisi olur gider çok düşünmemeye çalışıyorum bi şekilde doğurcaz çünkü😄