Bkr-efe Arkadaşlar hem 0-4 yaş aralığı hem kaliteli hem de uygun fiyat beşik nerde bulabilirim ? Hangi ürünler daha kullanışlı ? Marka ismi
Bernaakar Bkr-efe Kesinlikle park peşik yeni cıkanlardan 850 tl ye aldım 7 yasına kadar kullanılabilir özellikli tekerlekli tasina bilir toplanabilir ve cok hafif 🤰🤰
AryaMina Bkr-efe https://www.hepsiburada.com/babybee-dogal-anne-yani-besik-krem-60-x-120-cm-p-HBV00000F8OCX?magaza=Hepsiburada Salı günü sipariş verdik dün geldi gayet güzel görünüyor üstelik linkte beşik üzerinde gördüğünüz tüm görseller o paraya dahil gayet uygun fiyattı bizde aldık bu akşam yada cumartesi kurucaz inşallah resmini atarım kurunca
Bkr-efe 25agustos kurulum konusunda sorun yaşar mıyız ki ? Bir de fiyat olarak Yüksek geldi. Gitti gidiyor da 599 hem uyku seti yatağı ve cibinlikli buldum 1 tane ama işte kurulum konusunda endişem var
25agustos Bkr-efe kurulum videosu var canım eşin yapabilir yavaş yavaş izleyerek. Yani fiyat olarak da diğer beşiklere göre çok normal.sağlamlık ve görsel açıdan daha iyi
25agustos Bkr-efe müşteri güvencesi var canım ürünü alıp sen alışverişi onaylayana kadar paran satıcıya teslim olmuyor.
Bkr-efe AryaMina inşallah bekliyorum canım kurulumunu yaptığında ve kolay mı kurulumu haber bekliyorum :)