Mrnz Minigimm2019 39+5 olduk çözüm bulamadım ben ne yaparsan yap kendi ne zaman isterse o zaman geliyor galiba
Melisssss1994 Benim de 37+4 günlük hamileyim. Doktor. Bol bol squat yap. Hurma ye. Merdiven in çık falan dedi.Şimdi 1 cm açılmam var şu an.
Rabiaibrahim0803 Melisssss1994 canim senin bebisin kilosu mu fazla yoksa 37. Haftaya geldiginde doktorlar oyle soyluyolar mi herkese? Bende 35+2 gunluk hamileyim de
Minigimm2019 Bebeğim kanala inmiş bugün ntsye bağlandım ve sancılarım çıktı daha sonra doktor açıklığım var mı diye baktı ve hiç açıklığım yokmuş bende artık doğurmak istiyorum son zamanlar çok zor geçiyor 😔
Aylininzz AmatorAnne 38+2 yim 3 hafta once 1 cm açılmam oldu dunde nişan geldi ama aciklik halaa 1cm artik gelsin istiom surekli kontrolden sıkıldim evde uzak hastaneyee korkuom bisey olck hareketler bitti resmen
Minigimm2019 Aylininzz inan ki benimde son zamanlarım zor geçiyor doğurmak için elimden geleni yapmaya çalışıyorum
Esrabrhkl Minigimm2019 cnm klasik olucak ama hurma çömel kalk hareketi yürüyüş bunları yapınca olmuyorsa hiç yorma kendini .inşallah zamanı gelince Allah yardım ediyo korkma.ben ilk doğumda 1 cm açıklıkla yarını doğuma girdim ve 3 saatte 5 cm oldu 8.saatte 10 cm anca oldu oda suniyle. Korkma yani
0987654321 Minigimm2019 aynen bnde yaa rahmim cok agrıyo bacaklarım cok sızlıyo başım agrıyo her yerim agrıyo resmen bi an önce doğurmak yavrumu kucağıma almak istyrm bütün hamileler yavrusuna sağlıklı hayırlı bi sekilde kavuşur inşallah❤
Melisssss1994 Rabiaibrahim0803 Bilmiyorum canım bana öyle dedi. Çok kilolu bebek değil dedi. Normal dedi. Ben hamileliğim boyunca çok pilates yürüyüş spor yaptım. Gebeliğim de çok rahattım. En son da çatıdan baktı çok geniş çatın yok ama yaparsın sen dedi. Bebek uygun pozisyonu almış zaten. 1 cm açılman var dedi. Salı tekrar bakacak işte. 4 cm oldu mu zaten Doğum dedi.