Bebegim_geliyor Kizlar dün duşa girdiğimde farkettim her iki bacağımda yukariya kadar çeşitli yerlerde küçük küçük morluklar oluşmuş internetten arastirdim çeşit çeşit şeyler yazıyor başına gelen yada duyan var mı cumartesi gideceğiz doktora. Bu arada 20 haftaligiz
23Zumra Bebegim_geliyor canim bende olustu 🤔 dedigin gibi kucuk ama sadece bi yerde var ve hic bi yere carpmadim uzun zamansan beri var
35ilknur35 Bebegim_geliyor sürekli oluyor bende hani vurmadım farkında değilim diyorum mor mor oluyordu bacaklarım doktora gittim damar büzüşmesi var dedi kan normal akışında gitmediğinden oluyormuş ve bende ayak baş parmağımda uyuşmalar vardı ilaç vermişti de pek içemedim hamileyim de şimdi hiç içmiyorum Canım bilmiyorum belki öyle bişey olabilir seninde
Deletedmom2 Bebegim_geliyor hamilelikten önce vardı bende öyle mor ki sanki bilerek vurulmuş gibi kopkoyu morluklar olurdu bacağımın çeşitli yerlerinde doktora gittim demirim çok düşük çıktı Demir eksikliği anemisi dediler Altı ay ilaç tedavisi gördüm ve doktorun önerisi üzerine keçiboynuzu pekmezi içtim hergün hiç aksatmadan altı ayın sonunda düzeldi şuan hamileliğimdede değerlerim çok güzel
Bebegim_geliyor 35ilknur35 ben de arastirdim kan pihtilastiginda okuyormus yabi kan akisindaki bozuklukla alakali aklima sey geldi bebekten dolayi vücut daha fazla kana ihtiyaci varmis ya acaba vücudum uretemedi de boyle tepki mi verdi
Bebegim_geliyor Ececce bir komsumuzda varis seklinde gormustum ve bacaklarinda komple tum damarlar disariya dogru cikmis ve mosmor olmustu
35ilknur35 Bebegim_geliyor bebekle alakalı da olabilir insanın vücudu komple değişiyor değişik reaksiyon gösteriyor ama ben hamile olmadan önce vardı sebepsiz de olabiliyormuş sıcak duş alıcaksın hep demişti soğuk suyla alma demişti zararı olduğunu düşünmüyorum ama insan üzülmüyor değil sürekli mor bacakla hala da çoğu yerde morluk var benim
Ececce Bebegim_geliyor varis ayrı örümcek ağı ayrı 😊 yüksek kan basıncından dolayı oluyor örümcek ağı gecer ama varis kalıcı olabilir
Bebegim_geliyor 35ilknur35 zaten şeytan hamilelikte surekli vesvese veriyor en ufak seyi kafaya takip büyütuyor insan. Bebisim de korkma anne der gibi vuruyor sabahtan beri inşallah birsey yoktur teşekkür ederim
Bebegim_geliyor Ececce dediğin şeye baktim ama benim oyle degil bir yere vurmussun gibi morarmalar var bir cok yerde bazilari siyaha dönük bazilari mor kirmizi gibi
Ececce Bebegim_geliyor oda kırmızı kan hücresi fazlalığından oluyor hamilelikte normal ama yine dr una sor icin rahat etsin