Mutlu_anne2 Kızlar bugün 12 haftalik oldum özele gidicem kontrol için hemde cinsiyetini çok merak ediyorum tatlı bir şeyler yesem öyle gitsem gösterir mi yada doktor söyler mi sorsam güler diye de çekiniyorum 😊
37aysgl Mutlu_anne2 canım seninle aynı haftadayken bende sormuştum doktor aynen dediğin gibi güldü azıcık bekle demişti 😂
Rbs111 Mutlu_anne2 canım bitter çikolata ve vişne suyu birebir. Her gittiğimde içtim Bebeğim her hareketliydi doktor bile dedi hep hareketli diye . Aslında çikolatadan😂😂 ama 12. Hafta biraz erken gibi cinsiyet için. Bende çok uğraşmıştım öğrenmek için ama 15 te erkek dendi 18 de kesin kız olduğunu öğrendim 😊
Mesa33 Ben dün 12+6 olarak gittim. Kız bence, kıza çok benziyor dedi. Sadece bir yumurta yemiştim çok kıpır kıpır değildi. Ben de cinsiyet için erkendir diye hiç sormadım doktora kendisi söyledi. Bakalım ileride ne olur değişir mi değişmez mi
Mesa33 Mutlu_anne2 yaaa ben hiç anlamıyorum canım bazıları net bi şekilde yorum yapabiliyor da ben hiç fikir yürütemiyorum.
Tazeanne0134 Mutlu_anne2 valla ben 11+3 haftalık hamileyim p.tesi gittiğim de sordum 16.hafta da dedi
Tugba12345 Mutlu_anne2 neden gülsün ? Doktordan birncisi hicborzmaan cekinmeyin tabiki sorucaksnz her istedgnizi 11.haftamda sorduk biz kıza benzoyo dedi ve yanlmadi