Ysmnnnne Kızlar merhaba devlet hastanesinde doğum yapmak istemiyorum bursa orhangazi atakent hastanesinde doğum ücretleri daha makul olduğunu duydum orada doğum yapan var mı memnun musunuz tecrübelerinizi aktarır mısınız ya da bursada doğum ücretleri nasıl
Tugba12345 Ysmnnnne bursa da özel hayat hastahanesi ve doruk hastahanesi bide medicabil hast.uygn cnm özel hayata gidiyorm ben normal sezeryan farektmiyo 2500 tl
Sultandey Ysmnnnne bende yazdım daha önce ama yazan çıkmadı. 2 tane doktor olduğunu hasan bey ve yalçın bey olduğunu öğrendim. Yalçın bey gemlikte muayene edip sadece doğumu orada yaptırıyormuş. Hasan beyin muayene ücreti 70 tl ama hastane doğum ücreti konusunda bilgi vermiyo doktorla görüşün diyo 😉
Tugba12345 Ysmnnnne muayene ucreti 115 tl oranin butun doktorlari cok ilgili benm gittgm doktor da cok ince ince inceleyen bi doktor bu sebeple tercih ettm memnunum hilal cankilica gidiyorm
Sultandey Ysmnnnne cumartesi doktorla görüştüm normal 1300 sezeryan 1700 dediler benim doğumum bayrama gelecek ne yapcaksınız ortada kalmak istemiyorum dedim merak etmeyin ben olmasamda burda doktor olacak dendi. Çok sayıda gebe ve doğum yapanla görüştüm hastanede orta yaşlı bir ebe varmış çok memnunmuş herkes onu özellikle istiyorlarmış doğuma. Doktor nasıl derseniz net bir adam bilmen gerekenleri söylüyo sorularına cevap veriyo
Sultandey Cansu14 neye göre fiyat belirliyorlar anlamış değilim siz ne zamandır gidiyorsunuz acaba gidince bu durumu dile getireceğim
Sultandey Bende anıl beye gidiyorum çok memnunum giden herkeste çok memnun doğum yapanlar özellikle hastane personelide anıl beyi öneriyo. Serdal bey ilk oğlumda bir 2 defa gittim hiç memnun kalmadım
Cansu14 Sultandey ben gitmedim cnm arkdsm gdyr sordurdurdm oyle dems çoğu kişide 1000 1500 diyr omer bey için yalcın bey için 2000 2500 cnm
Sultandey Cansu14 bana niye öyle dediler anlamadım pazartesi kontrolüm var konuşacağım mutlaka az para değil 300 tl