Muallimehanim sebine12345 Ben 18 de hissetmeye başladım şu an 25 haftalığız içerde boks maçı yapıyor sanırsam 🤦🏻♀️😆
Mutlu_anne2 Benim 2. Gebeligim bugün 12 haftalik olduk ve ben 1 haftadır hissediyorum kalp atışı gibi pit pit atıyor gaz değil eminim ve soktayim 🙄
Muallimehanim Mutlu_anne2 Damar seyrimesidir. 12. Haftada rahim duvarına çarpamaz henüz 🙈 Erken hissedersiniz ama anca 15. Haftada falan
gLycn_ 15 haftamda hissettim ilk oğlumu 23 olduk artik karnım açiktayken dışardan et seyirmesi şeklinde bile belli oluyor tepinmeleri 😍
Mutlu_anne2 Muallimehanim sırt üstü yatınca hissediyorum ben inanamadım eşim kulağını koydu dinledi oda hissetti
12345678 Haftadayız ama kıpırdamasını ve hissetmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz yakın zamanda hissederim inş bende 🤗
Serrameri @sebine12345 ben çok erken hissettim 14 yada 15. Haftaydı şuan 31 haftalığım aşırı hareketli bi kızım var ilk başlardan beri kendini fazlasıyla hissettiriyo 🤰🏻
Muallimehanim Mutlu_anne2 Damar seyirmesi o hissettiğiniz şey. Bende de çok oluyordu doktoruma söylediğimde gülmüştü 😅 İkinci gebeliklerde erken oluyor ama o da 15. Haftada anca demişti