Alpalp ben ikisinin de zorlukları ikisinin de kolaylıkları farklı olarak düşünüyorum. İllaki acı ağrı sızı olacak. Benim kızdığım şey sürekli normal doğumu basit ve acısız ağrısız gibi anlatanlara.. Sezeryanı kesmek biçmek diye kolaylıkla anlatıyor insanlar, karşıdaki korkacak mı diye düşünmüyor ama konu normal doğuma gelince sanki ha öksürmüş ha doğurmuş gibi anlatıyorlar. Her şeyin gerçeğini döksünler ortaya. Kadın yazmış ben 36 saat sancı çektim bilmem kaç dikişim var adet sancısından farksız acı diye. Allah aşkına ne kadar gerçekçi sizce bu? Ben de normal doğum taraftarıyım, hiç istememe ve korkmam rağmen her şey yolunda giderse tabiki bebeğim için normal olması taraftarıyım. Sizce buna inanan bir insan sancıların adet sancısından farklı olduğunu görünce pişman olmayacak mı? Bence normal doğum ya da sezeryan isteyen bir insan oluşabilecek ani komplikasyonlar dışında her şeyin doğrusunu bilerek ve göze alarak istemeli. Toz pembe yansıtılmamalı hiçbir şey.. Verdiğiniz bilgiler için de ayrıca teşekkür ederim