Yprkk Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın ama gerçekten çok zormuş şu hamilelik . Dışardan bakınca o kadar kolay geliyodu ki. Şimdi gece uykularına hasretim😔
Mom72626 Yprkk İnan ki gece 2 den beri yatakta dönmekten öldüm. Gözüme bir damla uyku girmedi hala girmiyor. Sanki saatlerdir uyuyor gibiyim. Sinir krizi geçirmemek elde değil
Arbie Yprkk al benden de okadar ellerimin şişten kapanmadığına mı yanayim sol işaret parmağımın durduk yere kırılıp canımı acıttığınq mı yanayım(rahat durmadığım için iyileşmiyor😂) ayaklarım şiştikçe ayakalrım huysuzlanıyor ve fıkır fıkır gece eşimi tekmeleyip duruyorum 😁üstüne birde sürekli wcye kalkmak 😓kafayı yememek için sabır diyorum a dostlar😆😆😆bunlar doğum öncesi hazırlık bebiş olunca da gene uykusuz hergece dönemimiz tam gaz devam edicek
CicekGirayBysl Yprkk her anı bi acı ama her anı bi o kadar güzel 😊 iki saat uyuyorum yada uyumuyorum. Kontrolümüz var şuan ayakta uyuyorum resmen 😁
Yprkk Mom72626 sağa dön sola dön kalk el ayağı yıka balkona çık odaları gez bi damla uyku uyuyama ağlamaya ramak kalıyo her gün sabır dua etmekten 😔😔
Mom72626 Yprkk ben de öyleyim canım. Çözümü yok. Sadece 1 gün deliksiz uyuyayım deliksiz dediğim 4-5 saatten bahsediyorum o gün benden mutlusu olmuyor. Sabah birde 8 de işim var vay halimizeeeee 😢😢🙏🏻
Yprkk Arbie en nefret ettiğim de ayaklarımın yanması zaten . Yıkıyorum saniyesinde alev alev . Deli gibi ayak üstünde de durmuyorum . Eşime de acıyorum artık sarılıp uyumak istiyo adam sağa sola dönmekten o da uyuyamıyo ki 🤦🏼♀️Sonunda duvara kafa atıp bayılıp uyucam 😂😂
Arbie Yprkk ay benımki sarılmayı geçti korkusuz bi gece yaşasa rahatlıycak😆olur olmadık zamanda tekme yiyo zvallım😂😂üstüne benim koca sıpa oğlum var oda geceleri yatağımıza gelıyor oluyoruzmu yatakta üç kişi en son ikisini bırakıp oğlumun odadına geçiyorumda rahata eriyorum ☹️İşin şakası bir yana da allah kolaylık versin bize bak hava aydınlandı biz zombi gibi ayaktayız🥺🥺
Konul_Nilay Bende daha 23-23hafta.bende uyuyamıyom.gece buralar güzeldi serin camı ksplyı açtım esdi.yine uyuyamadım.bide sol kasığımda ağrı var
Zeynepzeze Artık odam da yatamıyorum, oturma odasına gelip kapıyı açıp yanına yatıyorum. Yatmadan önce duş alıyorum, ayaklarımı soğuk suya koyuyorum ne fayda.. Artık uyku yok bize 🤷♀️
Yprkk Zeynepzeze benim el içi ayak altı kıpkırmızı oluyo kan toplanıyo yüksekte tutmam da fayda etmiyo ki😁😁.
Arbie Yprkk ah kuzum ahh seninle gece konuştuktan sonra altıma yaptım sandım 🙈wcye bi gittimki kanamam geldi ve kanama durmuyordu daha yeni çıktım hastaneden ☹️Açılmam varmış sancımda vardı durdurmaya çalıştılar kanamamı da güç bela azalttılar 😓şuan eve geldim ama dikkat edin kendinize en ufak belirtiyi dikkate alın 😓