Portakalzlm Arkadaş merhaba montessori Bebek Odası aldım ebatı 90*190 internette araştırdım o ebatlarda nevresim takımı yada uyku seti bulamadım bulan varmı acaba
Babymam Portakalzlm canım kumaşçıdan diktireceksin ancak öyle oluyor biz öyle yaptık açıkcası internete göre kumaşçı daha uyguna geldi korumalığı nevresim takım yastığı 200 küsüre denk gelmişti
Selinselinselin Portakalzlm 100200 lastikli çarşaf aldık madamecoco dan trendyol indirimiyle 20-30 arasında değişiyordu. Daha yeni doğacagı için nevresim yastık kılıfı almadım . Kenarlar için özel çeşit çeşit özel yastık diktirdim bende. 90100 işbir den yatak alırkende ona uygun 4 alez aldım
2bebekannesi3542 Nevresim takımı diktirdim tac kumasından 1 lastikli çarşaf bir nevresim iki yastık kılıfı 107 tl tuttu😌
2bebekannesi3542 Rica ederim😌 böylesi cok daha mantıklı geldi bana 💕 cokta güzel oldu.. saglıkla büyüsün bebeklerimiz
Sewwo İnstgram da bebek_uyku_seti sayfaya ölçüleri bir ver çok uyguna dikim yapıyorlar hemde baya kapsamlı. Sormakta fayda var
Portakalzlm Deletedmom0065 İstanbul’da oturuyorum Bayrampaşa’da mobilyacılar çarşısı var ordan yaptırdık fiyatı 5.750 canım konsol montessori yatağı ve gardirobu var 3 kapaklı
Deletedmom0065 Portakalzlm bende Fatih te oturuyorum canim anladim dediginiz yeri süper cok tesekkur ederim👍 kac yasina kadar kullanabilir acaba bu boyutlarda ki yatagı?