NihanMine Hamilebayan41 gerçekten mi 😍😍 ay sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim çok güzel yaaaa içim içime sığmıyor hala 😂
NihanMine https://i.hizliresim.com/4pljo7.jpg Baksanıza bacaklar kafada el kafada ultrason boyunca bi rahat durmadı amuda kalkmış resmen 😂 taa 9. Haftada bile nasıl dönüyordu etrafında 😂 ben yandım çok hareketli bir kızçe olacak 😂 Esraygtf Hamilebayan41
Esraygtf NihanMine 17+2 bende ama senin gibi net hissedemiyorum henüz. Bebeğin boyu kaç sen kaç kilosun
NihanMine Esraygtf benim ki de net değil ki 2-3 defa hissettim sadece daha keşke daha fazla olsa 😍 ben 52 kiloyum 174 de boyum var 😁 olmam gereken kilodan 13 kilo aşağıdayım 😳
NihanMine Esraygtf evet doktor da diyo zaten bundan hissetmiş olabilirsin diye ben hamilelikten önce de bir bardak su da içsem göbek çıkıyordu 😂 şimdide kilo yok yine göbek var 😂
NihanMine Hamilebayan41 benim de ilk söylediğimden bir damla yaş gülümsemeyle beraber süzüldü yanağıma doğru böyle güzel bir şeyi tarif dahil edemiyorum 😍♥️
NihanMine Hamilebayan41 oy sen de baya zayıfmışsın 😂 ama olsun bak faydasını gördük hissettik erkenden 😂
Aminem2020 melikeyakisikli bende aynı cnm 12 ve 13 haftalarda seğirme oldu kalp atması gibi. 15+2yiz ama pek bişey hissedemiyorum karnımın içinde biseyler oluyor ama tam olarak ne olduğunu anlayamiyorum