Hzlnr15 Merhaba. 30 haftalık hamileyim cildim de boyun ve sırt bölgem de cilt mantarları var doktora sordum kullan travazolu dedi. Eczacım kullanma dedi. Hamilelik de kullanan var mı?
Ecmelinannesi Hzlnr15 hamilelikte hiç bi zarar olmadığını biliyorum canım eczacı niye kullanma dediki
Seerdaay Hzlnr15 ben de bir çeşit egzama var(kaşlarımda ve kulak arkasında) ben çok sık olmamak şartıyla kullandım
Ecmelinannesi SemaSalihh doktorum banada dün verdi krem ama travazol değil başka bitane ama kaşıntı yok yanmada yok sence kullanmaya gerek varmi
Ceyda28 Ben kullandım hemde genital bölgemde herhangi bir sıkıntı olmadı sen korkma kullan derim ama sen bilirsin
BernaMuhammed Bende kullandim mantardan dolayı kaşıntı için doktorum verdi bi sıkıntı olsa vermezdi herhalde
Minikkalbimm Ben o kremi kullandim vajinal mantar icin ve çok çektim eziyetti benim icin doktor bu ilac suresini iyi ayarlayamazsan mantari cogaltir dedi ve aylarca çektim iyi arastirin derim
laisa Hzlnr15 ben travazolu vajina bölgemde kaşıntı olunca kullanıyordum hamile olunca da kullandım bi sıkıntı olmadı deri kremi sonuçta
Raniniii Bende kullandim vajinal bolge icin vermisti bir zarari yok genelde bu kremi veriyorlar hamilelere zaten
Tugba12345 Hzlnr15 bnm kendi kadin dogum doktorm recete olrk yazdi travazolu bi zarari yok hamilelikte
DemetDigesu Hzlnr15 canık benım ablamda eczacı esıde kadın dogum doktoru benım doktorum o kremı vermıstı bana mantar ıcın kullanmadan once ona ve esıne sordum gonul rahatlıgıyla kullan dedıler bana.. Belkıde sız kalfaya sordunuz eczacı sanıp cunku doktorundan daha ıyı kımse bılemez
Sedaseriner Hzlnr15 banada dün verdi doktorum mantardan dolayı. Ozellikle sordum bi sakıncası var mi diye kullanmazsan çoğalır ve erken dogum başlar dedi.
Busramerve Hzlnr15 ben kullandım bu haftalarda sıkıntı olmuyor başlangıçta ve son haftalarda sıkıntı oluyor çünkü içinde kortizon var. Ama aile hekimim bana terbisili önerdi, onda kortizon yokmuş, doktora bir danış istersen
Serrameri @Hzlnr15 ben kullandım doktorum vermişti hatta bana genital bölgede kaşıntım olduğu için vermişti bide ayağımda mantar çıkmıştı. Kullanabilirsin demişti hamilelikten öncede kullandığım bi kremdi.