Karda07 Bugün sabah spinal anestezi ile doğurdum bebeğim küvezde dualarınızı esirgemeyin lütfen sizin de sorularınız varsa cevaplayabilirim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Adves Karda07 Sag salim kucagina alirsin insh canim ama niye kuveze aldilar erken mi dogdu sarilik veyada enfekaiyon mu cikti
Dezehs Karda07 ALLAH en.kisa zamanda evinize beraber dönmenizi nasıp etsin sütün geldimi ve dikiş yeri çok ağrıyor mu
Karda07 Suleeebetul biraz kendime gelince yazacağım doğum hikayemi 😔 Ecmelinannesi çok teşekkür ederim. Kalp sıkıntısı vardı ameliyat gerekiyordu hemen ama ilaç tedavisine başlandı ve 5 gün sonra belli olacak lütfen dualarınızı eksik Etmeyin
Suleeebetul Rabbim yar ve yardımcınız olsun öncelikle kaç haftalık kaç.kilo doğdu da küveze alındı doğum hikayenizi anlatsanz
Karda07 Suleeebetul 39 haftalık alındı. 2.800 doğdu. Kalp sıkıntısından dolayı bekletildi bu kadar ama onun orada olması canımı çok yakıyor
Ecmelinannesi Karda07 Rabbim safi ismiyle şifa versin inşallah 🙏 en kısa zamanda sana kavuştursun bebisini
Suleeebetul Karda07 haftası felan da iyiymş ama olsn kardeşim Rabbim imtihan ediyo sabret buna şükür elbet çıkacak kollarında olacakdır
Karda07 Dezehs sütüm az da olsa geliyor,doğum çok kolaydı ama sonrası benim için zor geçiyor hala. Ama acı eşiğine belli ben ona inanıyorum