DeryaKuzusu Canım market sütleri zaten pastorize ediliyor. Yani yüksek ısıda şoklanıyor. Kaynatmaya gerek kalmıyor. Ki şoklama tekniği kaynatmadan kat kat daha sağlıklı.
Bayancokkan DeryaKuzusu anlıyorum ama gebelik okuluna gidiyorum ben oradaki beslenme dersinde pastörize de olsa mutlaka kaynatın diyorlar . Çok güvenmiyorlar . Yani ben kaynatıyorum yine siz bilirsiniz tabi 🙏🏻🙏🏻
Bayancokkan Pembepanter anlıyorum ama gebelik okuluna gidiyorum ben oradaki beslenme dersinde pastörize de olsa mutlaka kaynatın diyorlar . Çok güvenmiyorlar . Yani ben kaynatıyorum yine siz bilirsiniz tabi 🙏🏻🙏🏻
Zeynepzeze Market sütleri zaten yüksek sıcaklıkta pastörize ediliyor. Kaynatma gibi bir işleme gerek yok
Bayancokkan Zeynepzeze anlıyorum ama gebelik okuluna gidiyorum ben oradaki beslenme dersinde pastörize de olsa mutlaka kaynatın diyorlar . Çok güvenmiyorlar . Yani ben kaynatıyorum yine siz bilirsiniz tabi 🙏🏻🙏🏻
DeryaKuzusu Bayancokkan hımmm olabilir canım doğrudur. içine nasıl siniyorsa :) ben hiç içemiyorum ki :/ ev yapımı yoğurt yiyebiliyorum anca