Aysegunder33 7+3 hamileyim ama sanki 3 aylık gibi karnım duruyor iç karnım küçük sizde de olan var mi böyle 🤦🏼♀️🤰🏼 9 aylık olsa herhalde yürüyemem 🤦🏼♀️
Merve43 Aysegunder33 ilk başlarda progesteron hormonundan dolayı çok karin şişliği oluyo canm ileriki haftalarda duzeliyo şuan ic karnın genişliği darligiyla ilgili değil çünkü bebiş daha 5gram bile degil
sevval55 Aysegunder33 benmde öyleydi 11 haftadayım dumduz sonradan iniyor o şişlik karın değil banada derlerdi inanmazdım
Selcen Ben de aynıyım daha 6 haftalık ama 4 aylık göbeği gibi acayip şiş nefes alamıyorum evham mı yapıyorum normal mi bilemedim
belismomy Bende 10 haftalık hamileyim ama karnım 4 aylık hamile gibi uyanıyorum ınsanlara kaç aylık olduğunu söylemeye
kayramom1 Aysegunder33 ay benim de oyle bende 7+2 haftalık hamileyim eşim sen şimdiden böyleysen ben seni 9 aylıkken düşünemiyorum dedi🤭
Ecmelinannesi O şişkinlik gaz dır kızlar iniyor sonradan benimde öyleydi hatta seviniyordum karnımın büyümesine sonradan bi top gibi sönüverdi 😊artık hafta geçtikçe yeni yeni karın büyümeye başlıyor 🤗
Berrinsoygazi İlk haftalar baya şişti karnım hatta yüzüm bile sonra bir anda inmiştim ,şuan 15 haftalık hamileyim karnım hala sabahları dümdüz 🙄