Yenianne Dr enfeksiyon için iğne verdi 5 gün boyunca kullanıp fayda gördüm diyen var mı kızlar ????boşuna kullanmak istemiyorum eğer tekrarlayacaksa
Merve1357 Yenianne ben Şuan 35 haftalığım 22 haftalıkken bende iğne kullandım tam adını hatırlamıyorum ama unicafen di galiba kullandım 1 hafta boyunca aradan 1 hafta geçti rahatladım ama tekrarda başa sardı o iğne üzerine 4 farklı fitil kullandım ama hayla aynı geçmedi
Damlaozddmr Ben kullandım halada kullanıyorum 14 tane verdi doktorum sabah akşam bi hafta boyunca vuruldum şuan 2 günlük iğnem kaldı ve gerçekten geçti ben bile farkı hissetttim iğne daha çabuk geçiriypr
Yenianne Damlaozddmr bana da 5 günlük verdi daha başlamadım ama kullanıpta sonra tekrarlarsa diye korkuyorum
Damlaozddmr Yenianne yok tekrarlamaz ben son iğnemide dün oldum çok şükür rahatım kasıklarımda ağrı oluyordu belimde falan artık ağrımda kalmadı akıntımda çok şükür 18. Haftamdayım ben
Yenianne Merve1357 bende 33 haftalığım kaç aydır uğraşıyorum ama geçmedi iğnenin de faydası yoksa niye kullanayım boşuna.. kasılmalarınız falan oluyo mu ben korkuyorum da erken Doğum olur diye ara ara belim de kasıklarımda ağrı oluyo
Yenianne Damlaozddmr hangi iğneyi kullandınız bana forsef verdi bugün başladım mecburen ama kaygılıyım reçetesine baktım gebelikte güvenirliği kanıtlanmamıştır diyo dr dan onun muadili başka ilaç istedim ama vermedi 😞