annemutlucocuk Okul zamanlarımın vazgeçilmez çikolatası Piko’nun yeni çeşitleri çıkmış. Hem kalori olarak çok düşük hem de içeriğindeki malzemeler çok güzel. Migrosu’un 6-10 temmuz arası 3 al 2 öde kampanyası ile o günlerime geri dönücem, poşetimi doldurucam:)
Ozican annemutlucocuk sanki Pikodan reklam almış gibi ne güzel yazmışsınız 😬😬 severim ama çok aramam ben Piko 😊
Merwesonqul annemutlucocuk insanların hakkına girdiniz hrksin canı çekti belki alcak güçte değillr belki bulamadılar başlığa yemek içerir yazsanız keşke direk piko yazmşsnz günah
DemetDigesu annemutlucocuk italyada yok valla allahtan cıkolata sevmemde canım cekmedı yoksa gunahıma gırerdın🤣 baslıktan dolayı gonder dıye basını yerdım🤣
yagmurkiz Merwesonqul yapmayın allah aşkın niye herkesin hakkına girsin ya hayatınızı yedi yirmidört kapalı oda da mı grçiriyor bu insanlar hiç mi tv izlemior hiç mi dışarı çıkmıyor hiç mi gezip tozmuyor her avm her market o zaman her gebenin hakkına öı giriyor öyle saçma şey yok ya. Bide ayrıca yapmayın yani buraya girecek elinde telefonu interneti olan birde çovuk yapmış insanlar 50kuruşluk çikolataya mı gücü yetmeyecek. İnsanlara duyar kasmaktan vicdan yaptırmaktan bi vazgeçin artık.
Merwesonqul yagmurkiz o basit gördiğin 50 krş insanlar ekmek alabilmek için evde heryerden beş krş para arıyo ki parayı denkleştrsn diye
Merwesonqul yagmurkiz o basit gördiğin 50 krş insanlar ekmek alabilmek için evde heryerden beş krş para arıyo ki parayı denkleştrsn diye
yagmurkiz Merwesonqul e be yapsın girmesin mi nete hiç mi türk tv izlemio burda reklam çıkıo insta öyle ne olmuş yani hiç mi yiyecek görmüyoruz sağda solda kşmse kimsenin günahına girmiyo merak etmeyin aşerdiğiniz şeyi yemeyince kimaenin evlafı eksik lekeli felan da doğmaz abartmayınız allah aşkına. O beş kuryşu debkleyecek kadar yokluktaki insan elinde akıllı telefonla internet kullanmaz arkadaşım akıl var mantık var. Ben küçümsemiyorum siz acite ediyorsunhz
DeryaKuzusu 50 krşu bulamayanlar burda ne arasın İnternet herşeyden pahalı 🤔 bu arada hanımlar tatlıyı çok da abartmayın aman ha şekere dikkat?! 😋😋😋