Nur55 Kızlar memnun kaldığınız epilatör önerisine ihtiyacım var. Ne kadar süredir kullanıyorsunuz ve kısaca birkaç özelliğini de yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum 💕
Meryu Nur55 braun. Üniversiteyi kaZandığımda almıştım 2010’dan bu yana hiç bişey olmadı kullanıyorum hala
Alarasel Nur55 canm bnde buna bnzr pıst açmştm çok önceden 😀. Philips aldk memnunun kablosuz suda kullanım ışığıda var tavsiye ederm mutlaka bn sadece bacaklarıma uyguluyrm ama hele yazn mümkn değil ağdayı beklmk bacak için. Diper bölgelere ağdaya gidiyrm.
Nur55 Meryu özel olacak ama genital bölge için kullanabiliyor musun? Biraz o ön planda benm için ama bilmiyorum kullanılıyor mu çok acıtır mı
Yasemin345 Nur55 kullanılıyor ama çok acıtıyor tavsiye etmem ama diğer bölgeler için ideal braun markası alın bende 10 yıla yakın aynı epilasyon kullanıyordum yeni yeni cimbizlari koreldi değiştirdim başka Bi tane aldım canım.
Meryu Nur55 genital bölgeye de kullanıyorum acı hissetmiyorum açıkçası uyuşuyo zaten hemen bir de sizin tüylerinizin uzunluğuna yoğunluğuna bağlı