Kbraorss Hamile anneler 32 haftalık hamileyim bebegim sürekli kendini kasıyor karnımı geriyor sizlerde de böyle sorunu olan var mı acaba
Nur9286 Kbraorss Bebek mi kasılıyor yoksa karında gerilme gibi bi his mi oluyor bende de öyle oluyor karnım kasılıyor geriliyor sağa sola dönerken bazen ayağa kalkarken bazen otururken bende anlamadım ilk defa böyle bir his yaşıyorum 🙄😇
Kbraorss Nur9286 ayaktayken ve otururken de kasıyor kendini geriliyor karnımın her yeri magnezyum verdi doktor ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum
Nur9286 Kbraorss ya bende öyleyim ama 24 haftalığım daha neden oluyor acaba bende merak ettim şimdi bazen sanki gerilip kasılırken içimde birşey ler yırtılıyor zannediyorum
OguzKaganm Bende 32+2 yim aynı şekilde kasılma gerilme oluyor. Sanki içeride biryerler parçalanıyor :D korkuyorum bazen ama hazırlık yapıyor sanırım vücûd Doğuma.
Kbraorss OguzKaganm senin doğumun ne zaman doktorlar kafamı karıştırdı benim tam olarak anlamadım ne zaman doğum yapicami
OguzKaganm Kbraorss doğuma normal şartlarda 54 gün var benim. Ama tabi bilemiyorum ne olur normal düşünüyorum