Minikmucizem111 Merhaba kızlar aşırı sırt ağrısı doğum habercisi midir? Artık doğurmak istiyorum sancım gelmiyor bebek kanalda fakat sancım yok zorlanıyorum artık 😣
Gamzekaderr Minikmucizem111 bende bunu merak ediyorum sırtım cok ağrıyor ama adet ağrısı gibi sanki sırtıma vuruyo belimde değil ay cok karmaşıktım ne hissediyorum bende bilmiyorm bu arada 38+6
Minikmucizem111 Gamzekaderr Hafif yalancı sancılarım var canım beklemek çok yoruyo artık günüm de dolmak üzere gelsin istiyorum suniye doğru gidiyorum
Gamzekaderr Minikmucizem111 evet gerçekten öle normel Doğum düşünüyorsun sanırım benim yarın son kontrolüm var sezeryan olucam beklemeye tahammülüm Yok artık
Minikmucizem111 Gamzekaderr Doğumum devlette olacak mecburen bekliyorum bazen bende de sabır kalmıyor sezeryana sıcak bakıyorum ama öyle bi seçeneğim yok gibi şu anda 🙄
Minikmucizem111 Gamzekaderr Yok canım isteğe bağlı yapmıyo sıkıntı olduğu durumlarda yapılıyor ilk doğumlarda
Gamzekaderr Minikmucizem111 zormuş valla beklemekten başka çağre yok normel Doğum iyi diyolar da benim de beklemekten sabrım kalmadı her yerim ağrıyor aslında biraz dayansam ben de cok istiyorm ama dayanamıvam sanırım
Minikmucizem111 Gamzekaderr Vallahi bende yoruldum artık isyan da etmek istemiyorum Allahım bizleri kurtarsın inşallah bir an önce
Bahardf Bende 39+3 um geçen hafta gittim bebek kanala bile girmemiş doktor dedi son anda bile iner kanala allah hayırlısı ile kurtarsn bütün hamileleri sonra beni inşallah
Minikmucizem111 Bahardf Benimki kanalda başı bayağı aşağıda bende sancı bekliyorum canım Allah kurtarsın hepimizi
nazliezg Geçen hafta benimki kanalda değildi şimdi ne durumda bilmiyorum cuma kontrolüm.bende 39+1im son zamanlar hareketler azalır diyolardı ama bugün çok hareketli kasıklarımda hissediyorum akıntımda fazlalaştı bakalım nolcak sırt bel ağrısıda var 🤦♀️
Minikmucizem111 nazliezg Aynı durumlar bende de var canım bekliyorum ne zaman gelecek acaba Allah kurtarsın hepimizi
Minikmucizem111 nazliezg Çok hissetmedim açıkçası ama orda daha Fazla baskı oluyo mesela sık sık idrara çıkma durumu oluyo yinede belli oluyo yani