Ayse_Gul Ozgee_ ben varım ama bi doktor bulamadım 😔 varsa ilgili güzel bi doktor öneriniz alırım valla🤗
Ozgee_ Lavin_26gul ben metrodayim. Nasil memnun musunuz ? Metro sanki biraz ilgisiz gibi geliyor bana
Lavin_26gul Ozgee_ evet memnunum metro hakkında pek iyi şeyler duymadım memnun da değilsen değiştir bence
GamzeTurkk Adana yeni şehir Hastanesi tek geçerim bi çok özelden daha özel🙌🏻♥️ Sefa Arlıer doktorum gayet memnunum 38 haftadayım 🥰
Tazeanne0134 Ozgee_ bende istanbul geliniyim ama adanalıyım medline na gitmeyi düşünüyorum sevgi sarı demir'e bakalım eşim doğumu adanada yapmamı istiyor da
Gmz88 Tazeanne0134 aynen bende İstanbul geliniyim ama adanaliyim doğumda orda olacak Allah izin verirse güzelyalı hastanesini düşünüyorum ya da medline karar veremedim 🙈
Karda07 Bugün doğum yapmış bir Adanalı gelin olarak Medline hastanesi 🙏🏻 Şuan ağrılarım eşliğinde yazıyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
irem01 Ozgee_ metro hastanesi şule gül aydın doktorum ve çok memnunum. doktordan doktora değişiyor tabiki bir de nasip meselesi
Badevehande Var tabi ben Adanalıyım❤️ Metro hastanesi Gül Demirtaş hanıma gidiyorum çok memnunum gayet bilgili her detayı düşünüyor 😊 muayene ücretide 80 tl😄