Tashasret İyi akşamlar hanımlar, ayrıntılı ultrason çektirmem gerekiyor İstanbul Avrupa yakasında önerebileceğiniz uygun hastaneler var mı acaba ?
Aynur56 Tashasret üsküdar da çektirdim ben ve memnun kaldım avrupa yakasında uygun bi yer bulamadım bende orda.oturuyorum çünkü ama bulamadım uygun fiyata tabi üsküdar dan da çok memnun kaldım
Girlmom Tashasret ben buradaki kızlara sordum özel Güngören hastanesinde 290 tl miş yarın oraya gidip yaptırcam
Suragurlrr Tashasret üsküdarda medipol hastanesine gittim ben, hemse perinatoloji uzmanıydı kendisi cok ilgilendi memnun kaldım. Emine aydın ismi de😇
Aynur56 Tashasret trenle çok uzak değil hastahane de trene yakın zaten. 250 gibi bi ücreti var radyoloji uzmanı tarafından 40 dakika boyunca bakıldı renkli ultrason resmi de verildi gayet memnun kaldım ben
Rzlgln534 Tashasret Doktorun yanında sekreteri var hafta içi odasına gidip ayrıntılı ultrason için gün istiyorsunuz o da randevu veriyor çok ayrıntılı inceliyor ben çok memnunum
Aynur56 Tashasret bende en uygun olarak burayı bulduğum için aldım mecburen ama randevu için acele.etmen gerekir pazartesi aradım cuma gününe verdi randevu yoğun oluyor çünkü
Fatmanurozgr Tashasret 💁♀️Cerrahpaşa tıp fakültesinde yaptrdm 150 gbi Bi ücretti ama randevu almak zor oluyo birz