Premsesimvaar Kızlar kaçıncı haftadan sonra yürüyüşlere başlamak gerekiyor ben şuan 34 +2 yim çok yürüyemiyorum yürüsem bile hi avm ye gidip geliyorum o da günümün geri kalanını mahvediyor kaçıncı haftada hareketlenme gerekir?
Mryu Premsesimvaar ah canim 29+3 um. Bugun yuruyim dedim esimin yanina gittim 1 km is yeri. Yuru yuru vardim geri arabayi alip eve dondum. Suan 2.80 uzaniyorum hamladim sanki yorgunluk coktu resmen bide atim attikca karnimin alti agriyordu kasiliuordu sanirim. Nasil yuruyecegim artik bilmiyorum zorlasammi ki acaba kotu bisey olurmu bilmiyorum
Zeynep16 Premsesimvaar ben 30 haftalık hamileyim biraz yürüdüğüm zaman ayaklarım ve belim çok agriyo evin içinde dolaşıyorum
cavbella Premsesimvaar ben de en başından beri yürüyüşe hep niyetliydim ama ancak 37. Haftamda baslayabildim geç kaldım ama napalim 🤷 şimdi düzenli olarak günde bir veya iki saate yakın yürüyorum
Sema12 Ben ilk gebeligmd 6.aydn snra yururyuse baslamistim.cnm , kndini yormadn yawas tempoda yuruyebilirsn , amdid 13 haftalik hamileym daha smdiden hergn 1 saat yuruyorm
Premsesimvaar 12344 tabikide canım henüz erken senin için bide 5 km ne demek ben şimdi yürüsem o kadar acillik olurum heralde😊
Hacere Normalde eğer riskli bir gebelik değilse başından beri yürüyüş yapmamız gerekiyor ama işte bir türlü fırsat bulup yapamıyoruz 😌 bende 31 deyim, evin içinde kendi kendime hareket edip dans ediyorum o şekilde hareketler yapmaya çalışıyorum 😂😂