Dileks1201 Merhaba çatlak kremi olarak ne kullanıyorsunuz ya da kullanacaksınız? Zaten ek olarak bebek yağı kullanılıyor ama krem olarak ?? 🤔😅
_Kubraa53 Dileks1201 Bence ne kadar kullanırsan kullan. Eger ırsiyse catlıcaksın canım kaçışın yok :))
Zeynep16 Dileks1201 ben her gece uyumadan badem yağı sürüyorum 30 haftalık hamileyim maşallah hiç çatlağım yok canim
BusraBB Dileks1201 bebek yagı kullanabilirsin ben günde 2 kez bebek yagı sürüyorum hiçbir yerimde kıllanma yapmadı(göbek,basen,kalça) için rahat olabilir bu konuda 😁 krem olarakta lierac çatlak önleyici jeli veya mustelanın çatlak kremini öneririm. ikisinide kullandım, mustelanın kokusundan iğrenmiştim o yüzden doktor tavsiyesiyle lieraca geçtim😁 37 haftalık hamileyim hiçbir çatlağım olmadı çok şükür.. 16. Haftamda çatlak kremlerini kullanmaya başladım çünkü benim cildim çok kuruydu riske atmak istemedim ☺️
antigone Dileks1201 merhaba aktardan çatlak önleyici yağ karışımı yaptırdım ben,gayet doğal bi ürün.7 çeşit yağ var içünde,banyodan çıkmadan önce gözenekler iyice açılmışken kullanıyorum.
MrsG Bebek yağı kıllandırıyor onu kullanmayı düşünmüyorsunuz inşallah 🙈 ben lierac kullanıyorum trendyolda indirimdeyken almıştım 400ml. Baya gidiyor.
Suleeebetul MrsG bn baştan beri kullanyrm öyle bi etki görmedm 35. Haftam bitiyo sadece karnımın alt kısmında küçül bir çizgi oluştu
MrsG Dileks1201 valla ben de kullananlardan hep öyle duydum. Ben yine de riske atmazdım. Badem yağı vs de kullanabilirsin. Ben düzgün kullanmada işe yarayacağını düşünüyorum. Annemde çatlak var ama bende henüz hiç olmadı çok şükür 🙏🏻😊
Zeynep16 Dileks1201 aynen canım çünkü karnın büyüdükçe geriliyo o yüzden nemli tutmak lazım ki catlmasin
Ysmn0807 Ben 5 haftalık hamilemiym yeni ögrendim ne zmana baslamalıyım catlak kremlerine biliyomusunuz ?
gzmgc Dileks1201 Ben Lierac jel kullanıyorum çok memnunum 21. Haftamdayım çatlağım olmadı. Gündüzleri de bio oil yağı sürebilirsin.
Nesli9415 Lierac, bio oil,zeytin yağı, Hindistan cevizi yağı,kakoa yagi kısaca birçok ürün kullanıyorum ama 30. Haftada catladim bol su için ama çatlayacaksaniz önüne gecemiuorsunuZ
-Melek- Hamileliğimin ikinci ayından beri Sebamed çatlak kremi kullanıyorum ben. Nemli tutma süresi çok uzun. Her gün düzenli kullandım. İki tüp bitirdim. 39+3 teyim ve hiç çatlağım yok.