meva_ Beyzaok12345 64 le hamile kaldım tam zayıflıyordum aslında güzel güzel ama bi 60 olsaydım KESK’e 😀 suan da 35 haftalığım 71 kiloyum canım ☺️
CanNurdan Beyzaok12345 kaç kilo ile kaldığımı yazmayım çok şükür üç ay sonunda 1 kilo aldım 🤭 artık dikkat edecem bakalım
Bilgilianneee 59 ile hamile kaldım 76 kiloyum😂😂 dünya umrumda değil son 2 haftam kaldı yemeye devam😂😂
Minedemir15 Bilgilianneee bnde aynı durumdaydım 59 hamile kaldım 75 kilo oldum 10 gün kala doğurdum doğumda 8 kilo gitti kaldı 66.5 az önce sağlıkocağından geldim 2 hafta da 1 kilo daha vermişim🤣
Sertap_2020 Muallimehanim yaa muhteşemmm darısı başıma inşAllah 😄🙏🏻🙏🏻 Peki yediklerinize mi çok dikkat ettiniz yoksa bünyeyle alakalı bir durum mu birazcık bizede tüyo verin 😄
Ekincis Muallimehanim bunlarda moral bozmaya geliyo buraya 😂 kilolu diyoz 62den 63 diyon kaybol git ya 😂😂😂
Beyzaok12345 CanNurdan inşallah kuzum 1 kilo baya iyi 😂 ben ilk kaldığımda 8 kilo aldım İnan nasıl oldu bilmiyorum ama sigara kullanıyordum bıraktım o yüzden oldu çok aşırı yedim 😂
Beyzaok12345 Mutire seninde gayet iyi kuzum nerden baksam benim kilom kadar Doğuma gidersin ama ben neyse pozitif olmak lazım 😂😂😂
Mutire Beyzaok12345 kuzum lafta doktor bana 82 le dogurman lazım dedi ama benim aldı başını gidiyor 😂 senin kılon kaç bacım doktor sana ne diyor inşallah sağlığın yerinde olsun gerisi önemli degil
Rdk Beyzaok12345 şişko şişko geziyoz bacım napalım 🤪🤪 97 hamile kaldım 36 haftalığız 111 kilo oldum çok mutsuzum😢
Beyzaok12345 Rdk aynı kaderi paylaşıyoruz biTanem ben hamile kaldığımda 87 kiloydum sonra sigarayı bıraktım 8 kilo aldım en son geçen ay 93 kiloydum bende çok hızlı aldım valla ama Napalım be sıkı diyetle gider inşallah 😂❤️❤️❤️👶🏻