Trabzon 23 haftalık gebeyim kızlar . Yemek yiyorum 2 saat sonra acıkıyorum kilo Alicam diye çok korkuyorum kilo sorun değil benim için ama bu sefer tansiyon şeker sorunu ile yaşamak istemiyorum. 5.30 da yedim ve şuan deli gibi açım sizde öyle misiniz
cennet_aka27 Trabzon bende yok canım oyle bir durum ama cogu hamile de duydum bu durumu normal sanırım 😊
Mlkemrecre Trabzon bende de aynı durum oluyordu ancak yemek yerine yoğurt,meyve gibi şeyler yiyordum.
Glrtgba Trabzon kızlae bende 22haftalık hamileyim vajinamda bir baskı hissediyorum iğne batar gibi olıyor bu normalmi sizce
Busragunayy Trabzon 35 haftadan sesleniyorum hala acıkıyorum ve şuan zeytin peynir ekmek yiyorum 🙂🙂🙂 yarasın bebeğime
anapanda12 Yesemde alamıyordum o haftalarda ben, 26 dan 37 ye kadar anca 7-8 kilo aldım şimdi doğum olsa hepsi gidicek yine çıtı pıtı cılız kalıcam zayıflık da başa bela şişmanlık da Balık etlilere güzel hayat bence 😁
Trabzon Busragunayy ahahahha 😂 ben yemek yemeye bayılırım aslında çok da severim bende demin ekmek arası yedim . Ama kilo aldıkça şikayetler başlar diye korkuyorum yoksa doğumdan sonra verilir kilo hiç önemli değil
sevgitekes Trabzon ilk üç ay oyleydim çok acikiyodum iki saatte bir sonra geçti üç ana üç ara öğün yetiyor bana
Trabzon sevgitekes ben de ilk 3 ay hiç yiyesim gelmezdi. 3 öğün yemiyorum o yüzden acıkıyorum sanırım. Kahvaltıyı geç yapıyorum biraz hemen yiyesim gelmiyo 11.30 larda ikindi de de yiyorum daha yemiyorum sonra akşam acıkıyorum.
Asli0611 Trabzon bende öyleyim canım 23+2 haftalığız ceyrek ekmek yiyemezken şuan bıraksalar bir ekmeği bitirecek kıvamdayım çatır çatır çatlamaya başladım bile şimdiden😩
Trabzon Asli0611 😂😂 aynen canım bende öyle şuan aşırı Sarelle li ekmek yemek istiyorum ama yemicem. Kendimi tutmam lazım 🥴
Asli0611 Trabzon ben yıllarca kilo alayım diye herşeyi ekmekle yer yatardım. 45 kilo ile evlendim 52 kilo ile hamile kaldım 5 ay sonra şuan 56 kiloyum ve bünye kaldırmıyor bu kadar hızlı kilo alımını😁
Kbrkrt Trabzon 17. haftadayım benimde aynı sürekli acıkıyorum buğday ekmeğine domates peynir zeytin atıştırıyorum sürekli acıkmaktan su içemiyorum 🤦♀️ Acıkınca sağlıklı şeyler yersek bir sorun olmaz sanırım. Sandviç Meyve yoğurt kuruyemiş vs.zarar gelmez
Trabzon Kbrkrt aynen canım napalim mecburi yiycez ki bebisler büyüsün. Pilav türü çok tüketmemek lazım . Ekmeksiz de ben asla yapamıyorum doymuyorum çünkü . Hayırlısı ile dogursak bebisleri
Asli0611 Trabzon boyda kısa olunca zayıflık göze batmıyordu 😁 ama şimdi kımıldamalarını hissettikçe dünya yansın diyorum
denden Trabzon bol bol su iç canım içiyo musun bilmiyorum ama yemekten öncede iç. Sonrada sürekli bi şişen olsun yanında acıktıkca iç
Trabzon denden beni gören hep bu su şişen senin kocan mi diyolar hep elimin altındadır ve sürekli içerim günde 3 litre içerim 3,5 da oluyo . 3 öğün yemiyorum sanırım ondan acikiyorum 2 öğün yiyorum yetmiyo demek ki