Anneyimmmmm Aysedgrlikrkmz eğer bir şikayetin varsa sancın, kasılman, bebeğin toplanması vs hemen nst ye yolluyor. Ama 36 dan sonra mecburi her hafta yolluyorlar sancı var mı yokkmu diye.
Esramese Ylzmkl hamilelign gidişatına gore ben 27de basladm ama sancilrm oldugu icin normalde 37de basliyolar
Anneyimmmmm Ylzmkl 30 da bebek toplanıyor deyince yolladı. 30 dan sonra da her kontrolde gittim. Normalde 36 da başlıyor.
Ylzmkl Anneyimmmmm toplanma hssi nasıl oluyor sizde benö böyle semsert oluyo poposunu fln kocamaan kaldırıyo resmen karnımın bi tarafını bi toplanmamı oluyor ?
anapanda12 Erken doğum riskim varken 23 ten 25. Haftaya kadar iki hafta gece gündüz bağladılar sonraysa düzenli olarak 34den sonra her kontrol öncesi bağlanmaya başladı. Normali 34 veya 36dan başlıyo olsa gerek
Ylzmkl Doktor bana şu haftada bağlamaya başlayacam demediği için merak ettim ama herkes farklı zamanlarda başlamış valla ☺️
Ylzmkl Anneyimmmmm hııı bu doktora söylencek bi şikayet mi ya bn normal olduğunu düşünmüştüm 🤭😏 bari ilk gttiğimde söyleyeyim yaaa