Bsra_95 firdevsates4216 gerçekten mükemmel bir adam ben onu sadece kayınvalidemin ameliyatında gördüm ve bayıldım dedim Ki hamile kalırsam ben bu adama giderim dedim ve öyle de oldu cok şükür :)
firdevsates4216 Bsra_95 makinesi eski makine ama az da olsa dinledim kalp atışı var iki gittiğimden beri görüyorum çok şükür
Bsra_95 firdevsates4216 ben kalp atışını serdal beyde dinlemek zorunda kaldım olmadığı için. Nasıl bulantıların falan varmı
Burcu26 Bende Anıl beye gidiyordum 6 dan sonra ilgilenmeyi kesiyo özele yönelmek konusunda tanımca bende Yalova atakente geçiş yaptım belli bi Aydan sonra bi yerde kaydımız olması gerek
Bsra_95 Burcu26 allah allah şaşırdım şimdi bende herkesden cok ilgili duydum hatta serdal beyin cogu hastasıda anıla geçti
Burcu26 firdevsates4216 sıkıntı yaşamıyosun ama ilk zamanlar kadar ilgi olmuyo bebek büyüdüğü için bebeğe bakıp gönderiyodu bende kilosunu boyunu sürekli bilgi almak istiyordum kilosunu napıcaksın demişti bana ama serdal beye göre daha memnun kaldım orası ayrı
firdevsates4216 Bsra_95 kuzum benim de bu hafta hafifledi ama herkesin farklı oluyor inşallah senin ki de hafifler bir an önce