Rmzye Anneler bugün araştırma hastanesinde özel muayene oldum doçentte 10 dakikalık bir detaylı ultrason yaptı herşeyi normal dedi ama kime sorsam en az 20 dakika diyor nedn benimki bu kadar az sürdü acaba
meva_ Rmzye bebeğin uslu durduysa belki herseyine bakmıştır doktor o nedenle az sürmüştür ama genel de yarım saate yakın sürüyor
Ebrtuna Bebegım el ve ayagını agzına götrdugu ıcın 40 dk sürdü fıtograf cekmek ıcın cok ugrastı doktor en son küskün bi yuz ıfadesı olmustu her detayına baktı hamıelelgımde en cok heycanlandgm ultrasndu detaylı
gulssen Rmzye benim bir saat sürmüştü fenalıklar geçirdim😅 doktorum çok ince eleyip sık dokuyan biriydi tek tek herşeyi inceledi iki üç kez
Glydn Rmzye iki gün önce yaptırdım bir profun dışardan muayenehanesinde yarım saat veya 35 dk sürdü. O kadar çok ölçüm yaptı ki 10 dk sürmesinin imkanı yok bence🤷🏻♀️ 15 dk da rapor yazdı hatta onu bekledim
Mskywalker Benimki 1buçuk saat sürdü. Hatta ertesi sabaha bile sarktı 🤓 kızım çok hareketli de ölçümlerde hata olmasın diye. Ama normalde zaten en az 1 saat sürüyormuş benim gittiğim doktorda.