Xesesx Sifauzun_2 evet ben yaptım doğum çocuk aşağıdaydı korkmasaydım aslında dikişsiz yollucaktı doktor ama korktum malesef dikişlerim oldu ama yırtılma olmadı bebek zaten 1 parmak aşağıda duruyodu
Sifauzun_2 Kubosss korkma canım sadece boş bol dinlen ben 13. Haftadan beri rahim ağzı kısalığı ile uğraşıyorum şimdide 35 haftalığım hafif kahverengi lekelenmem var ve bir haftadırda 1 cm açıklığım var
Kubosss Sifauzun_2 peki sana dikiş attılar mı canım maşallah sonlara yaklaşmışsın darısı başımıza inşallah
MMinee Gebeliğim 13. Haftada serklaj atıldı. Şuan 26.Haftadayım serklaj atıldığında 3.00 mm di dün öğrendiğim 0.6mm tutuyor bebeğimi felaket bir açılma olmuş sadece dikiş tutuyor😔 ilk hamileliğimde de bu sıkıntı vardı serklaj yoktu, normal Doğum istemiştim Doğum kolay olur diye ama aldığım ilaçlar dolayı rahim açılmadı saatlerce suni sancı yedim ama yinede sezeryan oldum. Belli olmuyor yani...
Duru32_ MMinee 20. Hafta. Sizin kaçıncı hafta. İlk hedef 28. Hep hastanede yatacağım. Bana herkes dua edebilir mi
MMinee Duru32_ benim 26. Hafta ama sadece dikiş tutuyor.ne zamana kadar tutar bilmiyorum😔 rabbim hepimizin yardımcısı olsun...