Zehri46 Arkadaşlar 2 gün önce sağlık ocağına gitim 4 buçuk aylık hamileyim bu gün gitim duyamadım gitmeden yemek yedin ondan olabilir mi arkadaşlar bilgisi olan yazsın ### _lütfen
Zehri46 ZeynebFuad normal kalp atışlarını 7 haftalıkken duymuştum her ayın 1 konturolum var özelden herşey iyi dedi doktorum
Ancelina Zehri46 sağlık ocağındaki görevli siz söylemediniz diye dinletmemiştir belki ? Yine de özel veya devlet bir acile gidip içinizi rahatlatsanız en azından?
Mavis222 İyi de sağlık ocağında milattan önceden kalma cihazla küçük bebeğin kalp atışı duyulmaz ki ben 6 aylıkken merakıma gittim o zaman bile zor dinledik en iyisi hastaneye gitmeniz bence
Deletedmom0039 Bende 6 haftalık hamileyim 16 temmuzda kalp atışlarını dinlemeye gidicem 4 buçuk aylıkken duyulmaması garip degilmi ya bi hastaneye gitsen saglık ocagında güven olmayabilir belki
Neslihan22 Ayni doplerden evse bende var suan 14 haftaligiz duyuyoruz ama bazen bebegin pozisyonundan kaynakli alamiyorum tatli birseyler yiyip su icip tekrar baktigimda gwliuor kalp atisi