Gozde01 Konulm bende cinsiyeti öğrendim 16.haftadan sonra başladım yavaştan hepsini bianda almak zor olmasın diye
SalihaSomuncu5 Konulm 2 aylik hamileyken basladim iyikide oyle yaptim sonra cinsiyeti bekle bekle 20lerde zor ogrendim snra dahada gaz verdim simdi herseyi tam gibi neredeyse ... 28 haftaligiz. 1 yasa kadar aliyorum ufak almadim pek
Asuum Bende 31 de falan başladım. Çok bsey de almadım zıbın bir kaç üst hırka vs aldık. Zaten hemen büyüyor diyorlar çok fazla abartma dan az az aldım
Deletedmom3342 Been daha başlamadım , cinsiyetini ögrenince başlarım muhtemelen.. Genelde alışverişi bir yaşa kadar yapıyorum ben. Kızımda öyle yapmıştım. 1 senelik kıyafetini almıştım.
Gozde01 SalihaSomuncu5 peki kıyafet dışında en temel almamız gereken şeyler ne acaba aslında bunu genel soruyorum siz bitirdim gibi diyince size de sorayım istedim bir liste falan yaptınız mı ?
Tugba12345 Gozde01 biberon emzik agız mendili Temizleme pamugu Bebek deterjani Bebek şampuan pisik kremi bebe yagi pisik onleyici Havlu Yikama küveti fileli Tarak seti tirnak makasi Ates ölçer Burun aspiritörü Nevresim takimi yorgan yastik Süt sagma makinasi İstege bagli reflu yatagi
SalihaSomuncu5 Gozde01 yok liste filan yapmadım. Hep arastirdim ordan burdan. 10lu ve 5li hastane çikişi aldim. Uzun kisa sifir kollu zibinlar aldim 0 3 6 9 aylik. İslak mendil aldim 6 paket slepy bebek bezi aldim bir paket uyarsa devam uymazsa degiscem stok yapmiyorum. Biberon ikili boy. 4 adet inceden kalina battaniye. 20 tane corap. Boy boy ince kalin tulumlar. Patikli alt aldim yine 10 tane var. 10a yakin takim aldim buyuk kucuk her ay. 1 yaşa kadar. 10 agiz mendili. Banyo sonrasi icin havlu. Kuvet masraba kova. 10 tane eldiven. Triko tulum ve ikili takim örme. Patikler. İki tane yelek. Bir hirka. Oyun halisi. Mama sandalyesi. Puset ve bebek arabasi. Aklima gelenler bunlar şuan
SalihaSomuncu5 Gozde01 pişik kremi bebek yağı emziği şampuani sabunu deterjani ateş ölçeri kaldi tek. Bide besigini aldim mi tamamdir. Sonra kendi eksiklerime gececegim
Tugba12345 Nazo61 cnm 30 haftalgm ancak kiyafet olayni bitirdik biz diger ihtiyaclara yeni gectik cok zaman alici bisey bir gunde hepsi asla olmuyo