Kızlar merhaba bugun itibariyle 40+1 olduk cuma gunu ılk defa catı muayenesı yapılmıs 2 cm acılmam oldugunu %30-40 da incelme oldugunu soylemıslerdı. Bugun yarın gelır bebek bol hareket et dedıler . Butun gun yurudum zaten son aylar hep hareket halındeydım kac gundur denemedıgım sey kalmadı yuruyorum sıcak du alıyorum merdıven ınıp cıkıyorum ama olan sancımda gıttı cuma gunu muayeneden sonra. Ve 3 gece gectı hala kızımda gelmeye daır bısey yok. Bugun yıne muayenem vardı 2 kez catı muayenesı yaptılar cok kotuydu gercekten kendıme olan butun guvenım gıttı artık normal dogum yapamıcamı dusunuyorum içim dışıma çıktı sankı. Catın normal doguma elverıslı dedıler ama cok kotu bu tuşe dedikleri şey . Bebegın baş mobini yukarı gıdıyor dedı ebeler tam olarak baskı yokmus acılmam hala aynıymıs nst ye aldılar sancı yok bıseyler ye gel tekrar nst dedıler yıne girdim yıne sancı yok 20 dk da 1 kere yukseldı o kadar. Doktorum cumaya kadar dogum olmazsa yıne gel dedı bu sefer o alttan muayene edecekmıs cuma gunu ne dıyosun suni sancıyla baslatalım mı dedı bende sız ne dıyosunuz nasıl bı yol izleyelım dedım. Bebegın gayet hareketli kalp atıslarıda suan ıyı sen kendıni takıp et dedı bi sorun olmazsa pazara kadar bekleyelım dedı yada o gun muayeneden sonra beraber karar verelım dedı. O kadar korkuyorum o kadar canım yandı kı lutfen dua edın bı an once sancım gelsın de sancım 5 dk bire dustugunde gitsem keske.. sizlerde durum nasıl napmalıyım suni sancıyı denemelı mıyım .. herkesın kı aynı gecmıyordur emınım tabıkı ama napıcam bılmıyorum butun kendıme ınancım gıttı o catı muayenesıyle . Bi yandan kızımıda hemen kucagıma almak ıstıyorum. Gurbetteyım annemı cagırdım dogum bugun yarın olur dedıler dıye kadın geldı beklıyor babam kardesım yalnız kaldı babamda rahatsız tek baslarına ıdare edemıyorlar.. o kadar daraldım o kadar streslıyım ki nolacak bılmıyorum. Dualarınızda benıde bulundurur musunuz hayırlısıyla sancım gelsın ınsallah