Ayseysf Selam hanımlar ben 3 aydır sureklı erkek bebek görüyorum fakat hissettiğim kız. Siz görüyormuydunuz gördüğünüz doğru cıktı mı❤️🥰
sevgitekes Ayseysf bende hep erkek bebek gördüm doktor da erkek demişti cinsiyeti erkek hissediyodum 16 da kız dedi en son kızdı dün yine erkek gördüm tersi çıkıyor 😁
Naime_ulger Ayseysf ben hamile kaldım kalalı hep kız çocuğu gördüm rüyamda 5 6 kere kız gördüm cinsiyeti kız çıktı🤗
Mom72626 Ayseysf ben hep rüyamda kız gördüm beni görenler 32. Haftaya girdim hala erkek mi diye soruyor 🙄🧐 ama bebeğim kız ❤️❤️😂
Mr1517 Ayseysf Erkek bebek emzirirken görmüştüm kendimi çok inanılmaz bir rüyaydı sonra hamile olduğumu öğrendim , sonra kızımız olucak onu öğrendik inşallah 🙏🏻❤️
Gamzefatma Bende erkek hissediyorum 1 aydır kiz bebek görüyorum rüyamda:) ondan önce de erkek görüyordum
Ayseysf Naime_ulger Mr1517 bende süt geldığını ve kucağım da uyudugunu gördüm hayatım da gördüğüm en guzel rüyaydı o hissi yaşamış gibi oldum😍
Emine-07 Ayseysf bende erkek hissettim hep hatta rüyamda ismini ne koyacaksınız diye soruyolardı bende Gökhan demiştim ama Gökhan diye hiç tanıdığım biri Yok sonuç kızımız olucak 😂
Cerenylmzz Ayseysf bende erkek gördüm hep şimdi kızım olacak normalde inanmam böyle şeylere ama erkek görürsen kız olur derlerdi doğru çıktı 😂😂
KubraSeven_90 Bende rüyamda görmüştüm daha hamile kalmadan ve isim vermişlerdi. Bu senin oğlun ismide ensar demişlerdi şuan 34. Haftadayız ve erkek bebek bekliyoruz.😊🙏🏻
kamileguveloztrk Ben üç kere kız iki kere erkek gordum rüyamda ama erkek dedi doktor alışveriş yapma dedi o da emin değil galiba 😂
Mervednr Ayseysf benim çevremdeki herkes erkek bebek görmüştü rüyasında ben de kız hissediyordum ama oğlum olacak allah nasip ederse 🥰
Nesli1607 Ayseysf ben hamile olduğumu bilmiyorken rüyamda kızım olduğunu görmüştüm daha sonrasında hep erkek bebeğim olduğunu gördüm ama kızım olucak inşallah 😅