anneligehasret dün bir sohbette daha konusu geçmişti. Orada da anlattım. Benim eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ileri haraketi 10 civarındaydı morfolojisi 0dı. 1 yıl tedavi gördük bu arada çok masraf ettik pahalı ürünler kullandık keçi boynuzunu sürekli kullandık ama değerlerde düzelme olmadı. Doktorum tüp bebek öncesi hacamat tavsiye edeceğim dedi araştırdık eğitim almış işinin ehli birini bulduk eşime rahatsızlığı için hacamat yaptı. Bel bölgesinden oldu. Ayda bir kere şeklinde. 3. Ayın sonunda ben hamile kaldım. Hamile kalınca gidip sperm testi yaptırdık meraktan ileri hareket 24 olmuş morfoloji 2 olmuş. :) bu arada 1 yılda aldığımız pahalı ürünlere milyarlar harcadık Amerika’dan getirttik bir çoğunu. Hacamata 3 ayda 150 TL harcadık. Kim çocuğumuz olmuyor dese tavsiye ediyorum, nasıl bir his bilirim. Bizim yaşımız gençti erken farkettik ve çok çabaladık nerede ne duysak araştırdık. Doktorumuzda çok iyidi bizimle beraber hep tüp bebek öncesi doğal yolla olması için daima çabaladı. Kesinlikle hacamat yaptırırım çok faydası var. İnşallah Allah size de nasip eder en yakın zamanda.🤲🏻