Yvsbsra Kızlar benimle aynı olan var mı? Geçen ay tutmadı bu ay olucak mı merak içerisindeyim ovülasyon takibi dışında yumurtlama olmasa bile gün aşırı deniyoruz umarım bu ay olur 🙏🏻
Musel Yvsbsra klomen kullandım yumurtam kendi çatladı benimde ondan öncelerde ovülasyon takibi yaptım bende ama o şekilde kalamadım hamile inşallah herşey gönlünce olur🙏🏻
Yvsbsra Musel amin inşallah sende güzel haberler alırsın 🙏🏻 Ne zaman oldu çatlama ? Ne kadar süre sonra anlaşılacak
Musel Yvsbsra normalde çatlatma iğnesi olacaktım yumurtam kendi çatlamış doktorumda şaşırdı cumartesi günü 16. Günümde çatladı çünkü aşırı ağrım sancım vardı doktorumada söyledim çatladığı an ağrı yapar dedi bakalım 1 hafta sonra adet günüm belli olur o zaman
Musel Yvsbsra inşallah canım ama umutlu değilim 1 yıldır her ayın sonunda o kırmızı kanla karşılaşınca umutlar bitiyor 😂
DiplomaliEvHanimi Bende 22haziranda oldum adet. 12nisanda kurtaj olmustm 3.ayim bu ay. Bu ay ovulasyona basladim adet bitti 1 hafta sonra ama 19.gun hala yumurtlama goremedim merak icinde beklemedeyim o 1hafta icindemi oldum siye 😪😪😪😪