MinikPrensesAnnesi 32+3 üz bugün kontrolde doktor bebeğin kafası çok aşağıda 37de falan mı gelicek acaba dedi böyle bişey yaşayan var mı geri yukarı çıkar mı 😌
BenMathilda MinikPrensesAnnesi 😃 benimki de asagidaydi, 33. haftalarda erken dogum riski atlatmistik, hastanede yatmistim bi gun, ilac falan kullanmistim. 38. haftada dogdu nihayetinde sağlıklı bir sekilde..
Rozi MinikPrensesAnnesi benim de aynı haftada aynı şekildeydi. Hatta doktor ultrason da görünce şaşırmıştı. Bebeğin başı çok aşağıda ağrın sancın yok mu dedi. NST ye soktu. Ağrı falan çıkmadı ama kemiklerim sızlıyordu başı yerleştiği için olurmuş.ilaç falan kullanmadım 39+2 de Doğum yaptım.
Ysmncfc MinikPrensesAnnesi 32 de aynisi bana dendi ama doktorum dinlenmemi yorulmamamı ayakta cok durmamami söyledi kuzum suan 38+4 deyiz hala bekliyoruz gelmesini korkma o yuzden çünkü ben o durumu şiddetli bir sekilde yaşadım 💞
BenMathilda MinikPrensesAnnesi ama herkesinki bir olmaz canım, dert etme stres yapma, iliski, agir is yürüyüş vs bunlardan uzak dur
MinikPrensesAnnesi BenMathilda doktorum sürekli yat yemek ve tuvalet dışında kalkma dedi🤦♀️ Cumartesi tekrar gel bakıcam dedi yatmak fayda eder mi ki
Serpilsaltikalp MinikPrensesAnnesi evet. Benim ilk gebeliğimde 30 haftalikken doktorum Doğum yapacak gibi dönmüş ve çok asagida dedi. 1 hafta lavabo dışında hiç yataktan kalkmadım. Ekstra hiçbirsey yapmadan 40+3 de doğurdum. 😀
MinikPrensesAnnesi Serpilsaltikalp o 1 haftanın dışında naptın peki normal hayatına devam mı ettin☺️ Yatınca düzeldi mi
MinikPrensesAnnesi Rozi sonra nasıl düzeldi peki geri değiştirdi mi pozisyonunu yoksa doğana kadar orda mı bekledi kafası ☺️
Serpilsaltikalp MinikPrensesAnnesi evet. Normal hayatıma devam ettim. Hatta ben biraz fazla aktiftim. Sürekli dışarda geziyordum. Yürüyordum. O halde bir sorun olmadı. Ama o 1 hafta çok dikkat ettim.
Serpilsaltikalp MinikPrensesAnnesi bebeğin asagida olduğunu öğrenince hemen eve gidip yattım. Ve hiç kalkmadım. Hergun doktoruma telefonda bilgi verdim. Kasılma agri ve baskı olmustu çünkü. Yattığım süre boyunca hiçbiri olmadı. 1 hafta sonra kontrolde kafası yukarıya çıkmıştı. Doktorum bana o zaman tek çarenin yatmak olduğunu söylemişti. Doğmaya kalksaydı 30. Haftalikken buyuk ihtimalle yaşamayabilir demişti. Çok dikkat etmiştim.
Rozi MinikPrensesAnnesi evet Doğuma kadar öyle durdu 😅 ben normal hayatıma devam ettim. Hatta 35. Haftama kadar işe devam ettim.
MinikPrensesAnnesi Serpilsaltikalp banada Cumartesiye kadar kalkma dedi cumartesi geri kontrol edecek ama öğrendiğimden beri çıktı çıkacak muamelesi yapıyorum çocuğa😁 umarım dediğiniz gibi olur benimde