Tugce1634 26.haftada 1 kiloydu önden de gidiyor.bir komşunun gelini hamile bebeği düşük kiloluydu baya ve o gelin anneme o haftalarda 2 kilo fln olması gerekirdi demiş :) yok artık ne doğurcam ben öyle 2 kilo ne
rabiaclkmst Tugce1634 yok artık yaa 🤦♀️🤦♀️ ne bu atmaca anlamıyorum mantıklı olun azcık 26. Haftada 2 kilo neymis komşunun gelini sallamış 🤣
rabiaclkmst DemetDigesu hangisi yanlışlık yaptıysa bilemiyorum başta inanmadım hatta ultrason resmini gönderdi 🤣
rabiaclkmst Seda05 8 kilo almış 23. Haftaya kadar ne alakaysa🤣 valla bilemedim bıldırcın yumurtası mı yedi kuş sütü mu içti 😂😂
Ps15 rabiaclkmst Şimdi böyle olsa doğumda en az 6-7 kg olması gerekir ama en fazla 4-5 duyuyoruz o da nadir yani çoğu söyleyen kişi 20.haftalarda yanlış söylüyor bence ya da doktoru yanlış ölçüyor.
Tugce1634 rabiaclkmst bi de sizinkide zayıf olacak belli ki diyormuş:) olsun olmasın sağlıkla doğsun da yani.tek duam o.
Ps15 rabiaclkmst Yani bu tempoda gitse en az 6-7 olması lazım bakalım kaç doğacak😄 Yine iri bir bebek olur ama bu doğru bir rakam değil gibi sonra ultrasondakinden az ya da fazla doğdu diyorlar. Yanlış ölçüyorlar muhtemelen dediğim gibi ya da insanlar sallıyor😄
Nazo61 Zynpky bende öyle hem devlete gidyorm hem özele 23+3de 600 gramdı iki doktrda haftasıyla uyumlu dedi
Zynpky Nazo61 evet dedigim gibi ya doktorlar yalan soyluyor ☺☺☺☺☺ yada bazilari gercekten abartiyor hayir fazla olabilir tabiii ama o zamanda bebek iri oluyor sekerden dolayi bebek buyuyor
TUMES Boyle yazılıyor ya acaba bnmki anormalmi diyorum arkadas benimki 34+4 2250 kg simdide olsa olsa 2600 olmustur alamiyroum benimki mi kilo alamıyor nasil neyle besleniyorsunuz da o haftalarda 3 kg 2800 oluyor cocuklar
rabiaclkmst TUMES canım bende dedim benimki mi zayıf acaba diye böyle duydukça kendi kendimize kuşkuya düşüyoruz zayıf mı diye😏
Efsoo Byhnyvz kendim cok kilo almistom sonra bi anda kulo alimim yavasladi ama bisey var bebek kilo aliyo.doktor aldigin kilolar simdi gidiyor dedi bebeye.sut yogurt meyveler karpuz salatalik gibi seyleri cok tuketdim.sonra diyetsiyene gidtim.kendim kilom almadim bebeyim aldi
rabiaclkmst 2lokummannesiii evet canim gelmemiş normal kan tahlilleri yapılmış onlara göre şeker şüphesi yokmuş
2lokummannesiii haklisinesracim doğru diyorsun canım fazla kilo iyi değil iyi beslenmekle alakası yok haftasıyla uyumlu Bebek her zaman daha iyi
M-Ali rabiaclkmst biz 28 de o kilodaydık maşallah arkadaşa 🤣 36 da doğum yaptım 2 doğumumuda biri 3 kilo biri 2800 doğdu 🙄arkadaş iyi beslenmiş 🤣
Efsoo M-Ali yok artik🤣yahu 23 haftada 1700 bebekmi olur ya?abartmis sadece o hanimefendi.1000 ola bilir ama oyle olmasi mumkun diyil cunki abartmis.yada usg yanlis gosdermis