nur_efe_ 26+1 iz kızımla , yaklaşık 13. Haftamdan beri öğrendiğim böbrek genişlemesi devam ediyor. Çok üzüldüğüm çok ince düşündüğüm bir konu ilk bebeğimiz olucak çünkü inşallah 🙏🏻 İlk öğrendiğim zaman dünya başıma yıkılmıştı tedavisi yok malesef, bebek dünyaya gelene kadar birşey yapamıyorlar 🤷🏼♀️ Çok perinatolojiye falan gittim ettim , şuan artık düşünmemeye çalışıyorum benim bebeğimin sol 6’ dı sağ 4 sonra düşme oldu , sonra yükseldi biraz daha doktorum 10 na kadar normal dedi korkulcak birşey yok dedi, bir çocuk doktoru arkadaşım var onunla görüştüm şükür et dedi , nasıl yani ? Dedim ? Neler var biliyormusun dedi inan böbrek genişlemesini artık normal karşılıyoruz bebek anne karnında büyüyor ve normal doğum öncesi düzelir doğum sonraları takiple devam eder düzelir bir çaresi var ama ne bebek rahatsızlıkları var düzelmiyor etmiyor dedi. Bazen doktorlar görüyorlar hastalar söylüyor bebek sapa sağlam dünyaya geliyor dedi. Çok rahatladım aslında biraz takınca daha üzülüyordum, hep seviyorum bebeğimi hep dua ediyorum 🙏🏻 Bize nasip eden yüce Rabbim, vardır diyorum bildiği şükrediyorum beterin beteri vardır diyorum başka çaremiz yok malesef umarım her birimiz sağlıkla alırız evlatlarımızı kucağımıza 🙏🏻❤️ Uzun oldu hakkınızı helal edin 👼