Emineomer Kızlar ben tatlıyı severim ama bayadır tatlı yemek gelmiyo içimden 10+5 günlük hamileyim tuzlu şeyler yemek istiyorum mesela zeytin yerken çok mutlu oluyorum böyle olup da cinsiyet öğrenen var mı🌸
Sahreyldrm Emineomer hiç alakası yok kuzum yedigimizle ya ben kizimdayken hem çağla erik yedim tatlı hiç yemedim şimdi yine hamileyim 19 haftalık ve bunda hep baklava türü canım istedi erik hiç canım istemedi midemi bulandırdı ekşi şeyler ve yine kız cok şükür 😊💕 hayırlısı olsun
Gamzee21 Emineomer yediğinle içtiğinle alakası yoktur bebegim 😄 ama size kesin birşey söyleyim herkes öğrensinn.. eğer idrarın koyu sarıysa sürekli (kız) idrarın parlak sarıysa (erkek) tecrübeyle sabittir 😄😂
Fatmanurozgr Emineomer 4bck ayıma kadar ağzma tatlı sürmedim ama erkek 😁 cinseytini 5. Ayda ögrendm göstermedi 5 aya kadr kız dyen cok oldu ama erkek hurafe hepsi 😁 bende cogu sey tutmadı hep kız cıkıyodu 😁
Emineomer Gamzee21 benim idrarım koyu renkte ama çok su içiyorum akşama kadar idrar rengim şeffaflaşıyor 😀