Zeyzey20 Gizem1118 benim son 20-25 falan kuzum erken doğum riskim var o yuzden 34 bitiyo 36 da bekliyoruz bebeği ilacı haftaya kesicez bakalim
Sezen_cnarr Zeyzey20 ne ilacı kullanıyor sunuz acaba benimde erken doğum riski var fitil kullanıyorum bende 38 sonlandırcak doktor
meva_ Gizem1118 valla bu bilmem kacıncı post bu ara açılıyor böle sağa sola yatmayla ilgili 🙂 ben 29 a kadar yüz üstü yatıyordum doktora sordum böle yatıyorum bi zararı var mı diye o da açtı gözlerini bana tatlı bi kızmayla beraber bida öyle yatma dedi 😀 tam sağ ve tam sola yatabilirsin sırt üstü be yüz üstü yatmak sıkıntılı o kadar bende yastık desteği yapıyorum kendime yatıyorum yani doktorum dedi sakıncalı olsa demez herakde 35. Haftadayım bi sorun da yok şükür ☺️
Oglusannesii meva_ kendimi gördüm 30 da yüzüstü yatıyodum 34 üm istesem hala yatarım çok şükür alıştık yanlara 😂😂 ama sırt üstüde çok rahat oluyor bana 🤦🏻♀️
ASELHAN Rbs111 öyle mi bilmiyordum 🙊 ben yüz üstü yatarım normalde zararlı olur diye sırt üstü yatıyordum birde
Rbs111 ASELHAN canım ama sençn haftan kaç o da çok önemli . Ben 4. Ayıma kadar sırt üstü ve yüz sütü yattım . 5. Ayda çıktı karnım azıcık. Yani 20. Haftamda . Artık sola uyuyorum ve bacak arama yastık koyuyorum 😊 6 Aydan önce yüz üstü yatma alışkanlığı bırakılmalı. 6 dan sonra yüz üstü yatılınca bebeğe kan gitmiyor
Mavilianne Gizem1118 Düz yatmadığım sürece uyuyamıyorum maalesef ki 🤦🏻♀️ Sola yatayım diyorum uyuyorum gece bir uyanıyorum sırt üstü uyuyorum.
Gebeyim Kizlar bacaginizin arasina yastigi koyup destekli yatarsaniz cok rahat oluyo gercekten hangi tarafa donsem yastigimda bnmle doner sahsen bizde 36 olcaz insallah su ayak el sismeleri yanmalari olmasa uykuyu bu sekilde cozmustum aslindada 🤣
NhLpRn Peony aynen öyle bende çok araştırdım bu konuyu ve sola yatmak şart değil kesinlikle, ben sağda daha rahat ettiğim için hep sağa yatıyorum
ilkbahar_23 Aşı yaptırınca bile üzerine yattım o can acısıyla 🤦♀️ Bi de sağa yatınca rahatsız oluyor paşam başlıyor tepiklemeye 😅
Mlssa ASELHAN Canım illa zorunlu değil sağına da yatabilirsin sadece sırt üstü ve yüz üstü önerilmiyor.Sol ağırlıklı ama sağa da istediğin zaman yatabilirsin şartlama kendini☺️ Zaten belli süre sonra bebek seni yönlendiriyor onun keyfine göre mecbur dönmek zorunda kalıyorsun😃