Zuleyha18 Kızlar 30 haftalığım bugün bebeğim biraz hareketsiz , hareket ediyor ama dün gibi daha öncekiler gibi değil hareket etmeye üşeniyo gibi 😑 endişelenmeli miyim ??
Gizem1118 Canım iki gün önce aynı postu ben açtım bence endişelenme benim bebeğim sen öyle çok uykucu . Nadire’n vuruyor . Dün ve bugün iseeee Maşallah ı var hiç durmuyor . O yüzden sıkma canını uyuyordur :))
Zuleyha18 Gizem1118 Normalde böyle olmadığından endişelendim canım 🤭 ama sanki böyle hareketsizken de toplanıyo semsert oluyo normal mi acaba
Gizem1118 Zuleyha18 bence normal , ben araştırdım büyüdükçe alanı kısıtlanırmış hareketlerini daha az hissedermişşzz🤷♀️ Eğer için rahat değilse doktor kontrolünde dile getir yine de
Zeynepzeze Dün acili boyladım hareket etmiyor diye. Gittim orada hareketlenmeye başladı 🤦♀️ Sanırım yerleri daraldığı için eskisi kadar hareket etmiyorlarmış ama bende hep bi endişe içindeyim
Zuleyha18 Gizem1118 Aynen canım böyle toplanıp sert olması sanki sancı anlamına geliyo diye okumuştum bi yer de doktora gittiğim de danışayım en iyisi 😚
Zuleyha18 Esramese Şimdi tekme olarak hareket etmediğinden onu da sayamadım , böyle dönüyo işte ya ben bilim 🤭