Tugceee123 Merhaba 23 haftanın içindeyim haftada bir flan yada 4 günde bir bebek bir tarafa toplanıyor gibi oluyor doktor randevum ve detaylı ultrason haftaya olucak ancak içim rahat değil yaşayan var mı bana bilgi verebilir MSNz çok endişelendim de 🤚🙏
Mr1517 Tugceee123 toparlanıyor yada yer değiştiriyor demişti doktorum uzun sürmüyor zaten kısa sürüyor bendede oluyor ki ben ultrason da bakarken doktor yaşadım canım kızım ayaklarını bir dayıyor sağolsun keyif yapıyordu 😄❤️
R_abia Tugceee123 kasılmalar olabiliyor. Bana doktorum 3 5 dk aralıklarla olan kasılmalar önemli değilmişti gün içinde 1 2 kere olan kasılmaya normal dedi
Tugceee123 Mr1517 R_abia sizler Kaç haftalıksınız insallah kasılma değildir çünkü çok erken daha Allah korusun
Konul_Nilay R_abia banada magnezuim verdi.serum fln.iyi geliyo.bu gün sol tarafda kasılma dilde boşluk var yel var gibi
R_abia Tugceee123 oluyorduu ama şuan okadar yok çok şükğr erken doğum riskine karşı kullanmaya devam edicm ilacı
R_abia Tugceee123 oluyorduu ama şuan okadar yok çok şükğr erken doğum riskine karşı kullanmaya devam edicm ilacı