Deletedmom0048 Hsnglr ben de o haftalarda kullandım 1 aya yakın lekelenme devam etti ama korkacak bişey yok ağır iş yapmayın yeter
Tugbaztrk Hsnglr bende de aynısı oldu bende kullanıyorum ama alttan daha iyiymiş ben ikisinide denedim.
Hsnglr Deletedmom0048 Çok teşekkür ederim, doktor 3 öğün kullanman lazim dedi ,toplam 10 günlük bir ilaç zaten ,faydasını gördünüz mü peki
Hsnglr Zeynep16 Benim aniden çok az kanamam oldu, geçen hamilekigim düşükle sonuçlanınca korkudan hemen hastaneye gittik bu ilacı verdi faydasını gördünüz mü peki siz
Deletedmom0048 Hsnglr bittikçe tekrar aldım hala kullanıyorum bu aydan sonra bırakıcam doktorum tedbiren kullanmamı söyledi tabi ki faydası olmuştur progesteron hormonu sağlıyomuş bebeğin tutunması için bi çok gebe kullanıyo
Deletedmom0048 Hsnglr bu arada belki doktorunuz söylemiştir ama hem ağızdan hem fitil olarak kullanılan bi ilaç fitil olarak kullanmak daha etkili
Hzlhakko Hsnglr ben 8 hafta kullandım 2 hafta sonra bırakıcam kanamam gitti 20 haftalık oldum ihmal etme kullan gider
HandeYavuz Ben 5. Haftadan beri kullanıyorum şu an 18. Haftadayım canım 24e kadar da kullanıcakmışım doktorum öyle söyledi ☺️ Şifa olur inşallah bebeklerimize
Rmysa_19 Bende 6haftalikken kullAnmaya basladim 3aylik olana kadar. Simdi 6 aylik hamileyim. O ilac kanama icin ve bebegin sana tutunmasi icin.
Hsnglr Rmysa_19 Bakalım inşallah bana o kadar uzun süre kullan demez, sağlıkla kucağınıza alın insallah ❣ teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz
Rmysa_19 Hsnglr Nekadar uzun okadar iyi inan bana :) iyiki böyle ilaclar var. Bu ilaclar sayesinde belki ben bugün bugüne geldim :)