Pemrah Mersin'de yaşıyorum ama Eskişehirliyim doğumu Eskişehir'de düşünüyorum doktor öneriniz var mı? Şimdiden teşekkürler 🙏
Esraozturk92 Pemrah bir arkadas daha söylemiş özel ümit hastanesi Dr Murat Şenol iyi bir doktor güler yüzlü 👌
Mervektk1126 busrakaan 3.500 normal 4000 sezeryan epidural norm al doğum isterseniz de 4.500 tl doğumhanede foto çekimi kapı süsü iki refakatcı doğduğu gün saat yazılı masa süsü anne yatağında cibinlik vs var fiyata dahil arkadaşımda anadoluya gidiyo ordada ücretler aynıymış
Selinnss Ben Anadolu hastanesinde tanser beye gidiyorum çok ilgili bir dr kesinlikle tavsiye ediyorum 😊
busrakaan Esraozturk92 ben normalde İstanbul’da yaşıyorum Eskişehir’de ailemin yanındayken gitmiştim bebeğimin müjdesini Murat beyden almıştım gerçekten çok ilgili kibar bi doktordu . Fiyatlarda iyiymiş aslında fotoğrafçı oda süsleme iyiymiş
26mrv Arkadaşlar özelde doktora görünüp tahlilleri devlet hastanesinde yaptıranlar varmı acaba aranızda ?bende tepebaşı ümit seda deniz ışıklara gidiyorum