Hicranatov MİRAY : yılın ilk aylarında doğan güneş VE Güneş gibi ay gibi parlayan anlamında LİLYA : saflık güzellik, zambak çiçegi , ve cennet bahçesi anlamında kızlar sizce hangisi veya ikisi olsa uyumsuz mu olur fikirlerinizi bekliyorum
Matmazell Hicranatov lilya biraz söylemesi zor gibi canım miray anlamı da çok güzel ismi de çok beğeniyorum ama arkadaşım var diye o ismi eledik biz 😅
ASELHAN Hicranatov Bence ikisi bir arada uyumsuz olur ama bana sorarsan miray koy eğer tek isim olmasın diyorsan da defne miray koy şimdi geldi aklıma 🤗
Kfkf Lilya bence hiç duymadım cok begendım ben ismine karar vermeseydim bunu gorduk den sonra Lilya olurdu 😀 ama bizim ismimiz kesin
Anneyimmmmm Hicranatov Mirayı bende çok seviyorum şu an çok popüler ama herkes de olacak . Ama lilya yı ilk defa duydum kulağa çok duru temiz geliyor 😊 yani aslında ikisi de uyumlu Miray lilya da hoş geliyor kulağa
Hicranatov En başından beri herkese miray dedik bi kaç gün önce duydum lilya ismini çok hoşuma gitti eşimde bana bırakıyo hangisini isttersen o olsun diyo çok kararsızım kızlar🙄